Дигиталната медийна компания Dugout обяви за сключено споразумение с българската

...
Дигиталната медийна компания Dugout обяви за сключено споразумение с българската
Коментари Харесай

Dugout ще си партнира със Sportal365 за предоставянето на премиум видео съдържание на спортните медии

Дигиталната медийна компания Dugout разгласи за подписано съглашение с българската Sportal Media Group , съгласно което ще дава премиум видео наличие в областта на футбола. То ще бъде налично в продукта Sportal365 - ново Content Management System (CMS) приложение, направено за букмейкъри и спортни медии.

Споразумението дава на Sportal365 достъп до изключителния списък от видео материали от над 100 клуба за нещата, които остават скрити за елементарния ентусиаст - съблекални, бази и други Става дума за най-популярните клубни тимове, национални отбори, федерации и шампионати. Сега към този момент клиентите на Sportal365 ще могат да обогатяват изявленията си с тези специфични видеа.

Sportal365 е ново Sports CMS приложение, направено за
букмейкъри и медии, които се стремят към по-бързото издание на материали и пресъздаване на това, което вижда крайният консуматор. В него са събрани нужната информация за съответното събитие, предварителните коефициенти и тези онлайн, като в това време се понижават разноските за медиите. Посредством API интеграция наличието на Dugout ще бъде разполагаем на актуалните и бъдещите клиенти на Sportal365 .

Съсобственици на Dugout са някои от най-големите клубове като Милан, Арсенал, Барселона, Байерн (Мюнхен), Челси, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. Месечно платформата дава над 2500 професионални видеа на над 60 млн. консуматори чрез своята мрежа от над 85 медии.

Себастиан Грей, съосновател и първи вицепрезидент на Dugout , разяснява подписаното съглашение: “Радваме се да обявим съдействието ни със Sportal - водещата спортна медийна група в България, като по този метод разширяваме активността си в световен мащаб. Sportal365 е новаторски артикул с голям капацитет и нямаме самообладание да работим дружно с новия ни сътрудник, с цел да може качеството ни видео наличие да доближи до спортните медии по целия свят.”

Стилян Шишков, изпълнителен шеф на Sportal Media Group , разяснява следното: “Нашата цел е да осигурим оптималната ангажираност на потребителите посредством безпроблемна връзка сред най-хубавото наличие и нашия Sportal365 CMS. Щастливи сме да приветстваме Dugout в нашата платформа, тъй като техните услуги и наличие в действителност са неповторими. Въпросното наличие от центъра на събитията е съвършено подредено и интегрирано, което пък дава опция на спортните редактори незабавно да го дават на почитателите. В спортната публицистика всичко се свежда до качественото наличие, бързото му даване на крайния консуматор и постигането на облага от това. Нашето партньорство с Dugout ни дава опция да вършим тъкмо това.”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР