Дигиталната група, която вече 15 години държи лидерски позиции в

...
Дигиталната група, която вече 15 години държи лидерски позиции в
Коментари Харесай

Sportal Media Group придоби дял в платформата за онлайн търговия CloudCart

Дигиталната група, която към този момент 15 години държи лидерски позиции в основни медийни сегменти като спорт, бизнес, вести, начин на живот, анонсира договорката като основна стъпка в развиването си.

Компанията CloudCart предлага неповторим self-service модел на дребния и междинния бизнес за пускане на електронна търговия. Към днешна дата, платформата е спечелила доверието на над 8000 търговци от България и чужбина а транзакциите минали през платформата за последния месец са 97 милиона $.

Стилян Шишков, основател и CEO на Sportal Media Group споделя: „ През последните няколко години компанията ни влага доста интензивно в софтуерни решения, които освен основават предпоставки за основни конкурентни преимущества, само че фасилитират обмена на познания и пълномощия сред обособените компании.

За мен това е основен миг, защото цифровото пространство е извънредно разнообразно. Възможности пред компанията ни се отварят освен в България. В Румъния към този момент се утвърдихме като най-силния състезател измежду спортните медии (GSP.ro) точно с помощта на нашата неповторима технология и трансфер на познания сред нас и румънските ни сътрудници. Подобна вероятност видях и при платформата CloudCart, въпреки че харесахме не просто технологията, а целия екип. Имаме опция да научим доста едни от други и най-важното да нападаме нови пазари дружно. Имат страховит екип – проведен, упорит и най-важното са практици, а не теоретици. По това си приличаме. “

Ники Илиев, един от притежателите и основен изпълнителен шеф на КлаудКарт АД, споделя въодушевено за опциите на платформата и новото партньорство:

"В лицето на Sportal Media Group, ние от CloudCart виждаме един същински огромен и постоянен капиталов и медиен сътрудник. CloudCart от дълго време търси верните способи да разшири бизнеса и портфолиото си в България и Европа като партнира с най-големите играчи на пазара в разнообразни сфери като телекоми, банки, медии, куриери и други. Затова, аз и сътрудниците ми сме извънредно удовлетворени, че ще можем да предложим нови и новаторски артикули и услуги на европейския пазар дружно точно с медийната група на Sportal - към нови и съществуващи клиенти на двете ни компании, където всички единствено биха спечелили - тъй наречените принцип win-win-win. "

Мартин Петров, отговарящ за бизнес развиване в Sportal Media Group добавя:

„ Много от дълго време се оглеждаме и влагаме в е-комерс бизнеси. Първоначалната ни тактика беше обвързвана с диверсификация на бизнеса. Тук обаче приказваме не просто за е-комерс бизнес, а платформа, която обслужва хиляди е-комерс бизнеси. Това основава неповторими предпоставки да създадем нови софтуерни артикули, които до в този момент не съществуват на рекламния пазар. Не просто реализиране на мащаб, който по този начин или другояче притежаваме, а качествено ново равнище в посока успеваемост и набор от one-stop-shop услуги. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР