DigitalКакто всяко начало на седмицата и този път AndroidPIT има

...
DigitalКакто всяко начало на седмицата и този път AndroidPIT има
Коментари Харесай

5 приложения за Android, които е добре да пробвате

Digital

Както всяко начало на седмицата и този път AndroidPIT има селекция от приложения за най-популярната мобилна платформа, които си коства да се прегледат. Фокусът тази седмица е към заниманието, като има забавни нови игри и практични хрумвания.

Durango: Wild Lands

Това е нова игра от Nexon, като беше номинирана за най-хубава мобилна игра на 2019 Game Critics Awards. Тя слага играча в праисторическа среда, измежду доста динозаври, които би трябвало да се опитомят, с цел да могат да оказват помощ в развиването на цивилизацията, а не да я атакуват. Играта е с отворен свят, като може да се играе в мрежа с още хора, които да са съперници или пък съдружници.

Notenger – notes and reminders

Това е гратис приложение за водене на бележки. То разполага с елементарен, минималистичен интерфейс, който разрешава бързо водене на бележки, свързването им с дати в календара и други Основният фокус тук е бързината, за това няма кой знае какъв брой доста спомагателни функционалности и благоприятни условия.

 

Fishing paradise

Почитателите на риболова може да харесат тази семпла, само че приятна игра. Тя слага играча на прелестен тропически остров, където може да лови колото риба желае. Колкото повече лови, толкоз повече уменията му се усъвършенстват, което отваря нови благоприятни условия. Графиката е семпла, като припомня за по-старите игри, само че е задоволително приятна, а геймплеят е увличащ.

Artwalls – Wallpapers

Това е ново приложение, което към момента не е изцяло приключено. То предлага огромен брой красиви фонове, като те са подредени в най-различни категории. Има и обособена секция за фонове, които са особено усъвършенствани за AMOLED екрани. Те имат повече черен цвят, което оказва помощ са песетене на сила.

 

Cure Hunters

Още адна атрактивна игра, която този път изпраща играча в бъдещето. Оказва се, че Земята е застрашена от вирус, който може да унищожи цялото човечество. Играчът би трябвало да сапи хора, като пребори вируса и неговите босове. Играта е в 8-битов жанр на графиката, като е с типичен геймплей с прескачане на трудности, доста динамичност и пукотевица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР