Дигитален ноември“ е инициатива, която има за цел да представи

...
Дигитален ноември“ е инициатива, която има за цел да представи
Коментари Харесай

Вижте какви събития включва инициативата „Дигитален ноември“

„ Дигитален ноември “ е самодейност, която има за цел да показа събития, ориентирани към дигитализацията, предприемачеството и технологиите.

През тази седмица предстоят следните събития:

15 ноември: От 15:00 часа „ Дигиталният близнак на Бургас ”, онлайн събитие проведено от „ Иновационни системи – Бургас ” ЕООД. Ще бъдат показани създадените от компанията за Община Бургас платформи SmartBurgas, eGIS и „ Зелена система на Община Бургас ”. Те съставляват основата, върху която се построява цифровият близнак на града.

За присъединяване в събитието следва да изпратите име и фамилия, фирма/организация и имейл на: . На записаните лица ще бъде изпратен линк за присъединяване в събитието.

15 ноември: Отворена лекция на тематика „ Успехът: персонален и народен (през призмата на безкрайната игра) “. От 14:00 до 16:00 часа в Аулата на корпус „ Медицински науки “ на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ по тематиката ще организира лекция Доброслав Димитров – ръководител на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и един от основателите на играта „ Империя онлайн “.

15 ноември: „ Ден на отворените порти в центъра по виртуална и добавена действителност “, в Конгресен център – Пристанище Бургас, зала № 9, от 10:00 до 16:00 часа.

17 ноември: „ DSea Networking ”, в бар „ Barbossa ” на ул. „ Сердика “ № 2Б, от 19:00 часа, където ще се дискутират опциите за развиване на онлайн бизнес, увеличение на продажбите посредством цифровите канали и още други потребни тематики за бизнеса.

18 ноември: В Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, в зала 221 Органичен корпус, представители на Digital Technology Center ще проведат следните мастър класове:

от 10:00 – 11:00 часа: „ Skills for the future “, с преподавател Мариан Иванов и от 11:00 – 12:00 часа: “Blockchain basics ”, с преподавател Иван Левтеров.

На 18 ноември: в Бургаския свободен университет, в зала 208 от 11:00 часа, ще се организира събитие „ Когато устройствата стартират да си приказват “. Темата е обвързвана с създаване на приложения на Интернет на нещата в актуалния свят и по какъв начин възпитаници и студенти могат да създадат лични разработки. Ще бъдат предоставени материали за самообразование по облачни калкулации и Интернет на нещата на всички искащи.

19 ноември: “Remote Future summit в Burgas Coliving ” – едно вълнуващо и вдъхновяващо събитие по отношение на бъдещето на отдалечената работа, преимуществата на отдалечения служащ, по какъв начин се става отдалечен служащ и още тематики в разнообразни области, лектори разказващи от своя опит. Събитието ще се предава онлайн. Запазете Вашето място в електронната платформа на „ Дигитален ноември “: .

Участието в събитията е гратис, а програмата е налична в електронната платформа на „ Дигитален ноември “: .

Всеки, който желае да се включи или да провежда събитие, може да изпрати линк, къса информация или концепция на .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР