digital.bgВсяко движение, което може да бъде спестено, докато използваме смартофните е добре

...
digital.bgВсяко движение, което може да бъде спестено, докато използваме смартофните е добре
Коментари Харесай

Google Chrome ще ни позволи на копираме текст от едно устройство и да го поставяме на друго

digital.bg

Всяко придвижване, което може да бъде спестено, до момента в който използваме смартофните е добре пристигнало. По този метод още по-бързо и елементарно ще открием наличието, което желаеме и ще свършим работата си. Вече има по какъв начин да употребявате Гугъл акаунта си, с цел да синхронизирате своите отметки, история на браузване и други настройки в Google Chrome. Тази функциoналност е потребна, в случай че ви се постанова да употребявате всеки ден няколко устройства.

Следващата стъпка е да се разшири обхвана на този инструмент и за текста, който копираме и слагаме в уеб браузъра. Компанията е създала нова функционалност, позволяваща да го вършим от смарт телефона към компютъра или назад. Възможността да маркираме и синхронизираме текст от екрана на мобилната джаджа към десктопа ще се хареса на много консуматори и скоро ще може да я изпробваме сами, оповестява TechRadar.

 



По този метод няма да се постанова да създавате различен файл, с цел да запазите въпросната информация. В момента функционалността е налична за разработчиците в Canary канала на браузъра. Необходими са още проби, с цел да се изчистят всички проблеми преди да станем очевидци на формалната премиера. Все отново надали ще ни се постанова да чакаме прекомерно дълго, с цел да можем да копираме и слагаме текст от едно устройство на друго в Гугъл Chrome.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР