digital.bgВсеки знае, че има много чудесни приложения за навигация, които

...
digital.bgВсеки знае, че има много чудесни приложения за навигация, които
Коментари Харесай

Най-добрите безплатни навигации за Android с офлайн режим

digital.bg

Всеки знае, че има доста чудесни приложения за навигация, които може да ползвате когато имате интернет връзка. Но какви са ви вариантите когато сте офлайн? Офлайн режимът на GPS приложенията е жизненоважна функционалност, от която може да се възползвате когато сте в непозната страна, нямате интернет достъп или желаете да пестите мобилни данни.

 

От листата на Make Use Of ще разберете кои са най-хубавите безплатни  GPS приложения за Android с офлайн режим.
1. Гугъл Maps
Гугъл Maps предлага метод за евакуиране и опазване на части от картата за офлайн приложимост. За да изтеглите карта, натиснете върху менюто „ More “ (три хоризонтални линии) в горния ляв ъгъл, след което изберете „ Offline Maps “. Гугъл ще предложи някои карти, които можете да изтеглите въз основа на вашия адрес и честото ви местоположение.  Но можете да докоснете „ Select Your Own Map “, с цел да изтеглите друга област. Максималният размер на картата, която можете да изтеглите е 2 GB. Приложението автоматизирано изтрива всички изтеглени карти след 30 дни.
2. OsmAnd
OsmAnd е друга известна услуга, която има офлайн режим. Тя има някои много потребни функционалности: гласови инструкции, ориентиране, предстоящо време на идване, режим ден / нощ на екрана, направления за придвижване по време на полет и така нататък За някои страни, офлайн картата даже предлага любопитна информация като време за отваряне и признати способи за заплащане в магазините. И най-после, това е приложението, което всички скиори би трябвало да имат. Има заплатен плъгин, който демонстрира карти на направления за множеството от най-популярните курорти в света.
3. MAPS.ME
MAPS.ME е изцяло безплатно GPS приложение. Ако се нуждаете от офлайн навигация, несъмнено си коства да го ревизирате. В офлайн режим, можете да се насладите на функционалности за търсене, гласова навигация, преизчисляване на маршрута и публичен превоз. Ще видите също заведения за хранене, банкомати и забавни места. Ако сте онлайн, можете да споделяте местоположението си с другари, да добавяте отметки и даже да вършиме хотелски резервации, в самото приложение.
4. MapFactor
Когато задействате приложението за първи път, то ще ви подкани да изтеглите карти за офлайн приложимост. Това е по този начин, тъй като тук няма функционалност за онлайн карта. Вместо това, приложението предлага повече от 200 независими самостоятелни карти, от които да избирате. Картите са проведени по страни, само че гъсто обитаемоте региони разполагат с подрегиони.  Всяка карта изтегля данните си от OpenStreetMap.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР