digital.bgСподелянето на информация е ключов елемент от бизнеса на Facebook

...
digital.bgСподелянето на информация е ключов елемент от бизнеса на Facebook
Коментари Харесай

Facebook ще улесни преместването на снимките и видео клиповете ни в други платформи

digital.bg

Споделянето на информация е основен детайл от бизнеса на Фейсбук и компанията всекидневно улеснява този развой за милиони консуматори. Социалната мрежа също по този начин поставя старания да ни даде оптимален надзор над персоналните данни в това число и в интеграцията им с други услуги. Фейсбук дружно с други огромни имена като Гугъл и Microsoft са част от самодейността Data Transfer Project (DTP), която цели да се улесни преноса на данни сред разнообразни онлайн платформи.

Компанията към този момент създава инструмент, който ще разреши на потребителите да споделят фотосите и видео клиповете от профилите си във Facebook с други услуги. Първоначално функционалността ще е налична за Гугъл Photos и е част от присъединяване на компанията в общия DTP план с Microsoft и Гугъл, оповестява Neowin. Съвместното им присъединяване ще подсигурява оптимална интеграция сред известните им платформи, само че също и поверителността на информацията, която се споделя от потребителите.

 



 

От компанията потвърдиха, че започват пилотна стратегия на новия инструмент за шерване на снимки и клипове за стеснен брой консуматори. Програмата ще започва първо в Ирлания, само че от Фейсбук дават обещание да е налична за всички през първата половина на 2020г. Идеята е с течение на времето повече онлайн платформи да предложат тази функционалност и да улеснят своите клиенти. Обратната връзка с многочислените потребителите единствено ще помогне на Фейсбук да ускорят този развой.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР