digital.bgСобствениците на iPhone постоянно оставят следи за своята активност в интернет и

...
digital.bgСобствениците на iPhone постоянно оставят следи за своята активност в интернет и
Коментари Харесай

Как да видим всички локации, които сме посещавали от iPhone

digital.bg

Собствениците на iPhone постоянно оставят следи за своята интензивност в интернет и метода, по който употребяват устройствата. Така да вземем за пример включването на Location Services следи къде се намирате, с цел да покаже най-добрите направления за навигация и други Активирането на функционалността става с разрешението на потребителите, които могат постоянно да я изключат, в случай че не желаят смарт телефоните да наблюдават местoположението им на картата. Все отново iPhone съхранява много повече данни от самите GPS координати.

В това число влиза информация за локациите, които посещаваме най-често и имат най-голямо значение за всекидневието ни. Apple генерират и употребяват тези данни, с цел да персонализират софтуера да ви бъде оптимално потребен и улесни предвижването ви. Компанията твърди, че тези елементи се криптират и пазят в смартфоните и в нито един миг не се споделят с трети страни. Има бърз метод по какъв начин да видите тази информация, като следвате няколко поредни стъпки, съобщи Mirror.Co.Uk.

1. Oтворете меню " Settings ".

2. Кликнете върху раздела " Privacy ".

3. Изберете " Location Services ".

4. Скролнете до дъното и стартирайте " System Services ".

5. Натиснете " Significant Locations " и се логнете в своя акаунт с ключова дума, Face ID или Touch ID.

След като приключи верификацията към този момент ще виждате детайлна карта с всички места и градове, които сте посетили. Разполагате с голям брой спомагателни данни като да вземем за пример по кое време и за какъв брой време сте били на несъмнено място. Предвидена е и опция да поставяте тагове като " Home ", " Work " и други Винаги можете да изтриете тази информация или да накарате Apple да спре да събира сходни данни, в случай че не желаете да се съхранява във вашия iPhone. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР