digital.bgСмартфоните с поддръжка на 5G все още са твърде скъпи

...
digital.bgСмартфоните с поддръжка на 5G все още са твърде скъпи
Коментари Харесай

Япония ще изпозлват 6G технология, която е десет пъти по-бърза от 5G до 2030г.

digital.bg

Смартфоните с поддръжка на 5G към момента са прекомерно скъпи и ще е належащо време да станат налични за всеобщия консуматор. В идващите месеци се чака построяването на инфраструктурата за технологията да продължи с цялостна мощ. Така още преди края на годината ще се усили броя на страните предлагащи 5G мрежи на своите консуматори. Анализаторите са обединени, че това ще е водещия акцент в промишлеността през 2020г.

 

Докато чакаме това да се случи разбираме, че Япония към този момент са стартирали първата фаза от планирането и въвеждането в употреба на 6G технология. Тази иновация предлага 10 пъти по-висока скорост от 5G и се чака да е налична в страната преди 2030г., оповестява GIzmoChina. Самият план към този момент е получил поддръжката на Министерството на вътрешните работи и връзките, което на собствен ред е отпред учени от разнообразни университети.

 



 

Плановете плануват още в идващите седмици да бъде образувана работна група, която да стартира създаването на 6G мрежата на Япония. Активно присъединяване в плана ще вземат още Toshiba и експерти на NTT DoCoMo. До края на юни би трябвало да бъде направена детайлна стратегия със периоди и цели, които би трябвало да бъдат изпълнени, с цел да се започва действителната работа на 6G технологията. На този стадий е обезпечено финансиране в размер на $2.03 милиарда, с цел да се осъществя плана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР