Digital.bgSkype обнови услугата си с нова функция. Тя се нарича

...
Digital.bgSkype обнови услугата си с нова функция. Тя се нарича
Коментари Харесай

Как да използвате новата фукция на Skype за видеоразговори, дори да нямате акаунт

Digital.bg

Skype обнови услугата си с нова функционалност. Тя се назовава Meet Now и ви разрешава да започнете чат или видео диалог без да се постанова да сте се вписали в акаунта си и даже без да изтегляте приложенето на вашето устройство. Това е начиниът, по който компанията ще се опита да конкурира останалите нашумели приложения за видеоконферентни диалози като Zoom. Както към този момент стана ясно обаче от компанията изпитват известни компликации със сигурността на тяхната услуга.

Както е известно Skype е благосъстоятелност на Microsoft, която към този момент има лична платформа за видео диалози, наречена Microsoft Teams. Но наподобява приложението на Skype за виртуална среща е ориентирано както към потребителите, които желаят да беседват с другари и семейство, по този начин и към дребния бизнес, който търси по-евтини решения.

Този тип преписка е превъзходен за потребление посредством браузър на преносим компютър или настолен компютър (по последни данни той се подържа от Microsoft Edge и Google Chrome). Ако обаче въпреки всичко желаете да го употребявате от вашия сматфон, то вие би трябвало да си изтеглите приложението Skype на телефона.

 



 

Всички нормални фунции в Skype ще работят и в Meet Now, в това число и опцията да споделяте екрана на вашето устройство, да записвате диалог, да включите функционалността за размазване на фона, както и несъмнено чат функционалността.

Сесиите на видеоразговор нямат дата на приключване, тъй че можете да ги създадете и всеки, който е онлайн да се включи когато и да е.

Ето и няколко стъпки по какъв начин да извършите това:

Кликнете върху „ Създаване на безвъзмездна среща “. Ще се появи поле със линк и опция за шерване. Това може да стане също и посредством слагане на линка в Outlook или Gmail пощата ви.

 



 

Започнете позвъняването си от същото поле, като щракнете върху „ Старт на повикване “. Когато се реализира връзка, ще излезне прозорец с молба за присъединение като посетител. Също по този начин ще излезе алтернатива за регистриране в акаунта ви в Skype.

Ако кликнете първата алтернатива единственото нещо, което би трябвало да извършите е да въведете име, с което ще участвате в сесията и да натиснете „ присъединение “. Ще би трябвало и да се съгласите с общите условия на Skype, с цел да можете да употребявате и вашия микрофон.

През Skype приложението нещата са много по-лесни. Единственото нещо, което би трябвало да извършите е при регистриране да видите полето за чат и да стартирате диалога.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР