digital.bgОтново е време за нови приложения. Селекцията на AndroidPIT и

...
digital.bgОтново е време за нови приложения. Селекцията на AndroidPIT и
Коментари Харесай

5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази седмица

digital.bg

Отново е време за нови приложения. Селекцията на AndroidPIT и този път има какво да покаже. За благополучие, в Гугъл Play Store има доста богато меню, а AndroidPIT и тази седмица има забавна селекция. Този път тя е фокусирана върху малко игри и повече практични приложения.

 

Dr. Mario World

След месеци очакване, играта най-накрая е реалност. Тя е безвъзмездна за игра, като предлага платени спомагателни покупки. Има стотици равнища с друго равнище на компликация. Играта резервира класическия си геймплей, като е осъвременен да се възползва от сензорните екрани. Целта е да се преодолеят равнищата и да се преборят всички вируси с наличния стеснен брой медикаменти.

 

 

 

Groovepad

Интересно приложение за феновете на музиката. И по-конкретно, за тези, които постоянно са желали да си създадат ария сами. Има най-различни подготвени резултати, бийтове, принадлежности. Проектите са разграничени по род, като всеки може да направи песента на фантазиите си. Приложението е гратис за първите седем дни, по-късно коства по $5.99 на седмица.

 



 

Bad Roads GO

Игра, която слага играча в разнообразни къси пътешествия, като би трябвало да кара през комплицирани терени. Има и товар, който не би трябвало да пада от автомобила, само че в същото време би трябвало да бъде превозен допустимо най-бързо и дейно. Играта трансформира саундтрака в равнищата съгласно ритъма на шофиране. Има и режим за игра на двама души по едно и също време от едно устройство.

 



 

Calcolapizza

Приложение, което оказва помощ за кулинарите и по-точно на феновете на пицата. То разполага с най-различни предписания, които персонализира съгласно спомагателни критерии, да вземем за пример съгласно това какво има в хладилника. Приложението избира идеалната композиция от съставки и тяхното количество, с цел да се получи допустимо най-хубавата пица. Рецептите, които са били харесани, могат да се запаметят. Приложението е гратис.

 



 

Super GPS Compass Map

Това приложение в действителност сплотява три функционалности в една – компас, GPS и Гугъл Maps. По този метод то получава допустимо най-точните координати за местоположението на потребителя и дава по-точни насоки по време на пътешестване до разнообразни дестинации. Предлага и забавни обекти наоколо до потребителя. Приложението поддържа и информация за времето и пътните условия в 220 страни.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР