digital.bgНай-популярните сайтове днес се промениха много през годините. Отминаха дните,

...
digital.bgНай-популярните сайтове днес се промениха много през годините. Отминаха дните,
Коментари Харесай

6 полезни разширения за Google Chrome, които си заслужава да пробвате

digital.bg

Най-популярните уеб сайтове през днешния ден се трансформираха доста през годините. Отминаха дните, когато Amazon продаваше единствено книги, а Фейсбук се ползваше единствено в няколко университета. Днес страниците на тези уеб сайтове са натоварващи и прекомерно тромави за потребление. Но с помощта на няколко трика, можем да се насладим на умерено и прелестно сърфиране.

 

От Make Use Of споделят 6 разширения за Chrome, с които ще подобрим сърфирането си в някои от най-популярните уеб страници в интернет като Amazon, Фейсбук и YouTube.
1. Amazon Lite
Това уголемение отстранява всеки непотребен детайл от уеб страницата на Amazon. Това включва изчистване на безкрайните редове от рекомендации, реклами, големи банери за предложения и други Amazon Lite предлага начална страница, която има единствено лента за търсене в горната част и няколко връзки за бързо прескачане на минали поръчки, описи, продукти в количката и други Също по този начин, когато търсите артикул, Amazon Lite ви показва ясна страница с всички значими филтри. Има и алтернатива за превключване към истинския уеб страница на Amazon и активиране или деактивиране на разширението при поискване.
2. Social Fixer for Фейсбук
Ако непрекъснато сте във Фейсбук, ще оцените това уголемение. То ви разрешава да персонализирате или елиминирате съвсем всяка колона или наличие на уеб страницата, без значение дали това са историите или прозореца за чат. Нещо повече, Social Fixer предлага доста възможности  за пречистване на всичко, което не ви харесва. Можете да го извършите или посредством основаване на тригери, или посредством избор на събитие от една от авансово заложените тематики като Pokemon Go. Освен това има режим, посредством който можете да премахнете харесванията и мненията.
3. Improve YouTube!
С това уголемение може да подобрите YouTube по този начин, че да сте в действителност задоволени от уеб страницата. То предлага опция да персонализирате всяка част от уеб страницата. Можете даже да променяте размерът на плейъра. Improve YouTube отключва голям брой функционалности, които не са налични в общоприетата услуга. Това включва надзор на плейлиста, варианти за скриване на движещите се миниатюри и доста повече. Можете даже да се върнете към предходните планове на YouTube и да конфигурирате персонализирани директни пътища.
4. Shine for Reddit
Това уголемение освежава дизайна на уеб страницата и той става по-лесен за разбиране от очите и по-интуитивен за потребление. Можете да опитате голям брой разнообразни тематики, оформления и да изберете тези, които най-добре дават отговор на вашите желания. Подобно на другите разширения от листата, Shine for Reddit също разполага с всички принадлежности за персонализиране, от които се нуждаете, с цел да скриете съответни странични ленти и детайли.
5. Fix Twitter
Fix Twitter не е толкоз мощен, колкото другите приложения в листата, само че със сигустност има какво да ви предложи. С него може да си върнете куп комфортни функционалности, от които Twitter са се отказали по някаква причина.
6. Improved Layout for Instagram
Десктоп версията на Instagram действа значително като мобилната уеб страница на уеб страницата. С това уголемение ще преодолеете този проблем, само че получавате и други варианти като тъмна тематика, опцията за задаване на броя на редовете, колоните и режим единствено фотоси. Достъпни са и спомагателни видеоконтроли.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР