digital.bgИскате да споделяте файлове с някой, който не използва Dropbox

...
digital.bgИскате да споделяте файлове с някой, който не използва Dropbox
Коментари Харесай

Полезно: 4 лесни начина за споделяне на файлове

digital.bg

Искате да споделяте файлове с някой, който не употребява Dropbox или не е наясно по какъв начин да го настрои? Предпочитате ли да споделяте файлове посредством линк към тях? Това е допустимо, тъй като има по-прости способи за шерване на файлове от Dropbox. От Make Use Of подчертават върху четири от тях.

При тези услуги няма наложителни сметки, няма клиенти за инсталиране (освен в случай че не искате) и няма интерфейси, с които да се постанова да свиквате. Всичко, което би трябвало да извършите, е да качите файла си, да получите неповторима връзка към него и да споделите линка.
1. WeTransfer
WeTransfer ви разрешава да изпращате файлове до 2 GB едновременно. Няма ограничавания за броя пъти, в които може да употребявате услугата, тъй че това е огромен плюс. Можете да изпратите файловете в имейл известие. Това е работният развой по дифолт. В допълнение можете да вземете линкове към файловете си, с цел да ги споделите посредством чат или другаде. Ако желаете да отбраните качените файлове с ключова дума или в случай че желаете да контролирате, по кое време те да се изтриват, ще би трябвало да платите за абонамент.
2. SendTransfer
SendTransfer ви разрешава да споделяте файлове за секунди по имейл. Услугата е изцяло безвъзмездна. За да започнете, плъзнете файла в предоставеното поле за качване на файлове. Можете също да кликнете върху бутона „ Add Files to Transfer “, с цел да прегледате файловете и да ги добавите.

 

След това въведете имейл адресите на хората, на които желаете да изпратите файла, известие (ако искате) и собствен личен имейл адрес, несъмнено. Сега натиснете бутона Send, с цел да изпратите качения файл. Със SendTransfer, можете да изпращате файлове до 10GB. Докато качвате файлове, можете също да зададете продължителността, за която желаете файловете да се съхраняват на сървърите на SendTranfer – по дифолт е седем дни.
3. Droplr
Droplr е известен като услуга за шерване на фотоси и съдействие, само че можете да го употребявате, с цел да изпращате всички типове файлове. За елементарно шерване на файлове, отворете леката версия на приложението. Услугата предлага приложения за MacOS, Windows и iPhone, както и разширение за Chrome. Droplr се интегрира с известни услуги като Gmail, Slack и Trello, по тази причина шерването на файлове в тези услуги е бързо. Ако ви харесва това, което прави Droplr, помислете за приемане на безвъзмезден акаунт за услугата. Това ще ви даде 4GB място за предпазване в облака и качване на файлове до 2 GB. За отбраната с ключова дума, вариантите за годност на персонализираните файлове и така нататък, ще ви е нужен абонамент за платената версия на Droplr.
4. Ge.tt
Ge.tt е друга елементарна услуга за шерване, която съществува от много време. Това е отличен метод да споделяте фотоалбуми за момент. Ще намерите варианти за шерване на файлове непосредствено на имейл адрес, Facebook или Twitter. Ако желаете да употребявате Ge.tt без регистрация, ще би трябвало да се примирите с ограничаването от 250 MB и файловете ви ще бъдат изтрити след 30 дни. Ако си създадете безвъзмезден акаунт, получавате предпазване до 2 GB и може да запазите качените файлове доста по-дълго.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР