digital.bgИма случаи, в които предпочитаме някой да ни чете, вместо

...
digital.bgИма случаи, в които предпочитаме някой да ни чете, вместо
Коментари Харесай

6 начина да слушате безплатно или евтино аудио книги

digital.bg

Има случаи, в които избираме някой да ни чете, вместо сами ние да го вършим. Това е нещо като слушането на хубава музика, оказва помощ ни да релаксираме след тежък ден, да вземем за пример. Но за какво аудиокнигите са толкоз скъпи? Много просто, те не са евтини за основаване.

 

За благополучие, има способи, по които можете да слушате гратис или на ниска цена аудио книги, а от Make Use Of разкриват кои са те.
1. Проверете локалната библиотека
Някои по-големи библиотеки към този момент отдават чартърен аудио книги. Така, че си коства да попитате във вашата дали тази услуга се предлага.
2. Използвайте промоциите
Audible (собственост на Amazon) е един от най-хубавите уеб страници за закупуване на аудиокниги. Тук доста постоянно се оферират промоции и безвъзмездни аудиокниги.
3. Добавете аудио към книгите си
Когато си купите книга за Kindle от Amazon, от време на време има опция да добавите аудио роман – Audible narration, за в допълнение възнаграждение. Много пъти, когато издателят разпространява електронна книга с понижена цена, функционалността в случай че е задействана отразява отстъпката. Опцията не е налична за всички заглавия, само че когато е налице е с цена към $4. Най-хубавото е, че Audible narration се свързва безпроблемно с вашата електронна книга. Така че, в случай че започнете да четете на Kindle и би трябвало да преминете към аудиокнигата когато сте в колата, аудиото ще тръгнете тъкмо от там, където сте спрели.
4. Слушайте аудио книги от Kindle Unlimited
Kindle Unlimited коства Щатски долар 9.99 на месец и има над един милион електронни книги, от които да избирате. Хиляди от тези заглавия са безвъзмездни или евтини и включват функционалността Audible narration. 
5. Аудио книги от iTunes и Гугъл Play
Audible главно е абонаментна услуга, тъй че не е комфортна, в случай че желаете да вземете единствено избрани книги. Можете да получите евтини аудио книги от iTunes и Google Play. На тези места аудио книгите нормално са с минимум 30% по-ниски цени.

 

Scribd е абонаментна услуга, която се явява опция на Audible. Тя ви разрешава да наемате аудио книги, електронни книги, списания и даже музика за Щатски долар 8,99 на месец.
6. Изтеглете си безвъзмездни аудио книги
Можете да получите безвъзмездни аудио книги от редица услуги, в това число Librivox, OpenCulture,  Lit2Go и даже Spotify. Повечето безвъзмездни аудиокниги са лимитирани до типичен романи, а записите няма да бъдат толкоз положителни, колкото тези, които професионално се записват от Audible и други.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР