digital.bgИма безброй мобилни игри, които можете да играете на вашия

...
digital.bgИма безброй мобилни игри, които можете да играете на вашия
Коментари Харесай

Седем лесни начина да откривате нови игри за смартфони, които си заслужават

digital.bg

Има безчет мобилни игри, които можете да играете на вашия смарт телефон. Но този богат избор може единствено да ви обърка, нали? Ето за какво от Make Use Of са решили да прегледат 7 метода за намиране на нови мобилни игри, които си коства да се играят.
1. Проверете в магазините за приложения за рекомендации


 

На пръв взор, каталозите на мобилните игри, които се оферират в магазините за приложения, могат да наподобяват големи. Гугъл и Apple обаче започнаха да курират описите с мобилни игри, с цел да ви оказват помощ да намерите най-хубавите.

 

Магазините за приложения вече дават персонализирани рекомендации, можете да разглеждате лист с нови игри, компилирани за вас. Тези оферти се основават на поведенчески модели, като да вземем за пример игрите, които сте играли в предишното.

 

Освен това ще намерите сбирки, подбрани от куратори- хора. Въпреки че те няма да бъдат персонализирани за вас, те ще ви покажат скритите скъпоценни камъни и тенденционни заглавия, които би трябвало да тествате. Например в Android Play Store има таб “For You ”, където може да търсите измежду мобилни игри, които биха ви харесали. Има и таб “Editor’s Choice ”.
2. Тествайте Android игри без да ги инсталирате
 



 

Чували ли сте за приложението Гугъл Play Games? То работи като централно табло, където можете да следите достиженията си във всички игри и да следите класациите на заглавията. Гугъл Play Games също по този начин има Arcade сегмент, който ви разрешава елементарно да откривате нови игри. Неговите логаритми вземат поради желанията ви и това, което играят приятелите ви, в случай че сте ги добавили в Play Games. Освен това, с помощта на Гугъл Play Instant технологията, можете да опитате игри, без даже да ги инсталирате.
3. Гледайте YouTube канали за мобилни игри


 

Ако смятате, че ръчното ловуване на нови игри е малко неловко, погледнете каналите в YouTube, ориентирани към мобилните игри. Освен нормалното наличие, сходно на прегледи, множеството от тях от време на време разгласяват лист с нови игри, които можете да изтеглите. Освен това, можете да гледате игрите в деяние, преди да решите коя да инсталирате на телефона си. Такива канали са Gameranx и Whatoplay.
4. Потърсете нови iOS игри на TouchArcade
 



 

TouchArcade е iOS платформа за разкриване на игри, където можете да преглеждате стотици от най-новите игри. Уебсайтът каталогизира както iPhone, по този начин и iPad игри в редица жанрове. На таблото ви са показани най-горещите игри с техните цени и рейтинги. Кликването върху някоя от тях ще ви води до страница с в детайли изложение, скрийншоти и опцията за посещаване на App Store. Нещо повече, TouchArcade е хазаин и на друго наличие за мобилни игри, като вести, мнения, подкасти и конгреси.
5. Посетете reddit.com
 



 

На уеб страницата е обърнато изключително внимание на Android и iOS игрите. За задачата посетете The Android Gaming Subreddit и The iOS Gaming Subreddit.
6. Открийте най-високо оценените iOS игри на Metacritic


 

За хора, които просто желаят да прекарат времето си, играейки най-високо оценените игри за мобилни устройства, Metacritic е най-хубавият залог. Услугата агрегатор има iOS секция, която индексира най-хубавите iPhone и iPad игри. За страдание Metacritic не предлага секция за Android. Подобно на други платформи, Metacritic компилира най-хубавите iOS игри за даден месец или година.
7. Получете персонализирани рекомендации на GameTree


 

GameTree е обществена мрежа, която ви разрешава да се свържете с други геймъри. Когато се регистрирате за първи път, GameTree ви моли да посочите обичаните си игри и платформите, които притежавате. Изберете Mobile и по-късно в раздела Discover, прегледайте новите мобилни игри, които GameTree счита, че може да ви хареса. GameTree е разполагаем като приложение на iOS, Android и в мрежата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР