digital.bgGoogle започнаха да разпространяват нов ъпдейт на своя онлайн магазин

...
digital.bgGoogle започнаха да разпространяват нов ъпдейт на своя онлайн магазин
Коментари Харесай

Новият дизайн на Google Play вече е достъпен за изтегляне

digital.bg

Гугъл започнаха да популяризират нов ъпдейт на своя онлайн магазин за приложения. Актуализацията е налична за някои консуматори и в къси периоди ще е налична за всички съвместими устройства. Най-съществената разлика, която ще забележите в Google Play e, че много повече от детайлите в интерфейса са в бял цвят. Това значи, че към този момент няма да виждате цветните тематики в горната част на онлайн магазина.

Секцията с търсачката и класическите " Apps ", " Games ", " Movies & TV ", " Books " категории към този момент нямат да бъдат маркирани в разнообразни цветове и ще са напълно в бял декор. Новата визия е въодушевена от Material Design дизайнерския език, както и от метода, по който наподобява началната страница на Гугъл. Другата смяна е обвързвана с поддръжката на някои функционалности в Android Q, в това число и новата система за жестови команди.



Табовете със наличие на началната страница към този момент са ситуирани в долната част. По този метод се улеснява откриването на мобилни приложения в четирите съществени категории. Прави усещане неналичието на " Music " секцията, която за в бъдеще ще стане част от новата музикална услуга на Гугъл. Новият изчистен дизайн на Гугъл Chrome отстранява някои досегашни проблеми в работата на портала и способства за по-бързата скорост на работа на Гугъл Play.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР