digital.bgGoogle работят усилено, за да подобрят интеграцията между различните устройства,

...
digital.bgGoogle работят усилено, за да подобрят интеграцията между различните устройства,
Коментари Харесай

Вече можем да копираме текст от компютър и да го поставяме на смартфон от Google Chrome

digital.bg

Гугъл работят интензивно, с цел да подобрят интеграцията сред другите устройства, които употребяват Chrome. Само преди седмици компанията показа функционалност, позволяваща да копирате и изпращате текст от смартфона до компютъра. Единственото изискване е да имате конфигурирана последната версия на уеб браузъра и да сте логнати в един Гугъл акаунт. След като маркирате даден текст ще видите новата алтернатива " Send text do Your Devices. "

Много скоро ще можете да употребявате същата функционалност и за изпращане на текст от компютъра до смарт телефона. Това е допустимо с Гугъл Chrome 79 за устройствата с Windows, macOS, Chrome OS и Linux. Не е належащо да правите никакви спомагателни настройки на смарт телефона с Android. Все отново би трябвало да извършите няколко неща, с цел да активирате функционалността " Shared Clipboard " на компютъра, оповестява mspoweruser.

 



 

Oтворете " chrome://flags " страницата в уеб браузъра и потърсете " clipboard ". Активирайте вариантите " Enable receiver device to handle shared clipboard feature ", " Enable shared clipboard feature signals to be handled " и " Sync Clipboard service ". Това може да стане от бутона в дясната част до имената им, който би трябвало да бъде на позиция " Enabled ". За да изпробвате функционалността също по този начин е належащо да стартирате и Chrome Sync сред двете устройства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР