digital.bgGoogle полагат много усилия, дори и най-дребния елемент от търсачката им работи

...
digital.bgGoogle полагат много усилия, дори и най-дребния елемент от търсачката им работи
Коментари Харесай

Нова опция в Гугъл: Вече ще можем да...

digital.bg

Гугъл поставят доста старания, даже и най-дребния детайл от търсачката им работи по най-благоприятен метод. Всеки ден компанията индексира стотици милиони поръчки, като множеството от тях се обработват за хилядни от секундата. Гласовото търсене също съставлява доста комфортен метод да открием наличието, което желая от смартфона, до момента в който сме в придвижване. Гугъл наподобява желае по-често да споделяме поръчките от търсачката с приятелите си.

 

Компанията към този момент работи интензивно над нова функционалност в идната версия на мобилното си приложение за Android. Благодарение на нея ще можем единствено с едно кликване да изпратим резултатите от търсенето си в Google. За в бъдеще това ще е допустимо със независим " Share " бутон, информира  9to5google. В момента има и други варианти по какъв начин да го извършите, само че интеграцията на сходна функционалност в самата търсачка сигурно ще улесни доста целия развой.

 



 

Новият бутон е ситуиран тъкмо до иконата за активиране на гласовото търсене в Гугъл. След като кликнете ще видите общоприетото " Share " меню на Android. Taка ще се подсигурява неповторим линк, който да пратите на другар или различен човек, с който да споделите търсенето си. Получателят ще генерира непосредствено резултатите откакто отвори връзката на своето устройство, без значение дали употребява смарт телефон или компютър. Скоро всички ще можем да тестваме функционалността.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР