digital.bgGoogle от години се опитват да въведат концепцията за мобилно

...
digital.bgGoogle от години се опитват да въведат концепцията за мобилно
Коментари Харесай

Рeзултатите от търсачката на Google ще бъдат напълно оптимизирани за мобилно съдържание през септември

digital.bg

Гугъл от години се пробват да вкарат концепцията за мобилно индексиране на информацията в интернет. Това е една от най-амбициозните цели на компанията през последните пет години. Внушителните им старания в тази тенденция са повода почти 70% от уеб сайтовете да са усъвършенствани за екраните на смарт телефони и мобилни устройства. Със сигурност това е добра цифра, която също по този начин значи, че 30% от страниците в интернет имат интерфейси създадени най-вече за десктоп потребителите, оповестява АndroidPоlice.

Все отново компанията продължава интензивно да работи със своята мрежа от сътрудници по целия свят, с цел да подсигурява, че цялото наличие в търсачката е създадено да наподобява добре на смарт телефони. Поддържането на една версия на даден уебсайт икономисва разноски на притежателите, само че може да сътвори проблеми при разглеждането на наличието. Отварянето на десктоп страница на смартфоните може да затрудни сърфирането, да смесва данните от няколко изявления или да направи някои секции от интерфейса неактивни и други

 

Следващата стъпка в този план на Гугъл ще улесни още повече потребителите. От компанията публично оповестиха, че минават към система за мобилно индексиране от септември 2020г. Тази смяна ще обхване всички уеб уеб сайтове в интернет и ще накара още повече хора да усъвършенстват своите страници за мобилната търсачка на Гугъл. В противоположен случай наличието им няма да се толерира от Гугъл, което ще има сериозен отрицателен темперамент върху трафика, в случай че излизат на по-задни позиции при търсения в Гугъл Search.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР