digital.bgGoogle Maps е предпочитана услуга за навигация, която освен най-краткия

...
digital.bgGoogle Maps е предпочитана услуга за навигация, която освен най-краткия
Коментари Харесай

Google Maps вече щe ни предупреждава как да избегнем природни бедствия

digital.bg

Гугъл Maps е желана услуга за навигация, която с изключение на най-краткия маршрут до мечтаната локация е подобаващ избор за образуване на пътувания. Компанията непрекъснато ъпдейтва този програмен продукт, с цел да го направи още по-полезен за потребителите. Последната актуализация на Гугъл Maps е фокусирана върху разширение на обсега на функционалността " SOS Alerts ". Както името подсказва тази алтернатива е основана да ни защищава от природни бедствия.

Потребителите могат незабавно да бъдат осведомени за земетресение, наводняване или вихър непосредствено от интерфейса на Google Maps. Въпросната функционалност се ъпдейтва в действително време и включва изявления в локалните медии, с които да разберете тъкмо какво се случва, оповестява Engadget. Новата версия на услугата към този момент поддържа по-добра система за навигация, която ще ви помогне да избягате от естественото злополучие и да си спестите неприятности.

 



 

Aко употребявате " SOS Alerts " ще имате достъп до незабавни номера и уеб уеб сайтове, както и последните ъпдейти с данни на управляващите. Приложението също по този начин ще демонстрира визуализации на бедствието, като ще получите нотификация, която ви предизвестява за възможната заплаха. Гугъл Maps ще възпроизвежда графики, които са много потребни и ще ви улеснят да се отдалечите да безвредна отдалеченост от земетресение, вихър, наводняване и други естествени бедствия.

 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР