digital.bgFacebook постоянно е обект на много критики свързани с начина,

...
digital.bgFacebook постоянно е обект на много критики свързани с начина,
Коментари Харесай

Facebook тестват нова функция с лицево разпознаване във Messenger

digital.bg

Фейсбук непрекъснато е обект на доста рецензии свързани с метода, по който съхранява и споделя персоналните данни на потребителите. Тези отрицателни мнения наподобява не са спънка за компанията да продължава да работи над нови функционалности в своите приложения и услуги. Сега разбираме, че към този момент са стартирали проби с по-сигурна система, която да ви разреши да заключите чатовете си във Facebook Messenger със своето лице. Така можете да сте сигурни, че никой няма да прочете известията ви.

 

Според наличната информация Фейсбук Messenger ще разреши да употребявате сканиране на лицето си, с цел да заключите приложението. Можете да зададете и времеви интервал, в който да се заключи Фейсбук Messenger, откакто се отдалечите от смарт телефона. В този случай опциите са 1 минута, 15 минути или 1 час, оповестява SlashGear. Доколкото разбираме ще може да отключвате приложението по същия метод, посредством сканиране на лицето откакто функционалността e налична за всички.

 



 

Интеграцията на този инструмент с лицево разпознаване ще даде още по-сигурен метод на потребителите да ръководят Фейсбук Messenger. Данните за сканирането на лицата няма да се съхраняват в сървърите на компанията. Технологията се чака да стане част от мобилните версии на Messenger. Все още не знаем по кое време това може да се случи. Със сигурност лицевото различаване ще добави още равнище на сигурност и ще ви разреши свободно да споделяте с приятелите си без значение къде се намирате.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР