digital.bgБулфотоGoogle Chrome е браузър, който винаги се е отличавал с

...
digital.bgБулфотоGoogle Chrome е браузър, който винаги се е отличавал с
Коментари Харесай

Google Chrome вече ще сканира подозрителни файлове за вируси и зловреден софтуер

digital.bg

Булфото

Гугъл Chrome е браузър, който постоянно се е отличавал с бърза скорост на работа. Другият водещ приоритет при създаването на Chrome е сигурността на персоналните данни. Потребителите могат да се възползват от вградения управител за пароли и от нововъведения като двуфакторна автентикация, с цел да сърфират безвредно в интернет. 

 Компанията продължава интензивно да работи, с цел да направи браузъра по-бърз и сигурен за милионите консуматори, които работят с Chrome всеки ден. 

Advanced Protection Program (АРР) e специфична самодейност, която започва преди три години с концепцията да се подсигурява сигурността на сметките на публицисти, деятели, политически организации и елементарни профили, които са изложени на риск от огромни таргетирани офанзиви в интернет.

АPP също по този начин предлага и сериозна отбрана против фишинг офанзиви, които не престават да са желан способ измежду хакерите. Това е повода доста от тях да ви подканят да инсталирате .

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР