digital.bgБулфотоGoogle Chrome е браузър, който винаги се е отличавал с

digital.bgБулфотоGoogle Chrome е браузър, който винаги се е отличавал с ...

Google Chrome вече ще сканира подозрителни файлове за вируси и зловреден софтуер.digital.bg

Булфото

Google Chrome е браузър, който винаги се е отличавал с бърза скорост на работа. Другият водещ приоритет при разработването на Chrome е сигурността на личните данни. Потребителите могат да се възползват от вградения мениджър за пароли и от иновации като двуфакторна автентикация, за да сърфират безопасно в интернет. 

 Компанията продължава активно да работи, за да направи браузъра по-бърз и сигурен за милионите потребители, които работят с Chrome всеки ден. 

Advanced Protection Program (АРР) e специална инициатива, която стартира преди три години с идеята да се гарантира сигурността на акаунтите на журналисти, активисти, политически организации и обикновени профили, които са изложени на риск от мащабни таргетирани атаки в интернет.

АPP също така предлага и сериозна защита срещу фишинг атаки, които продължават да са предпочитан метод сред хакерите. Това е причината много от тях да ви подканят да инсталирате .

 

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg