digital.bgБроят на новите приложения и игри в Google Play Store

...
digital.bgБроят на новите приложения и игри в Google Play Store
Коментари Харесай

5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази седмица

digital.bg

Броят на новите приложения и игри в Гугъл Play Store се усилва всеки ден. Сред тях постоянно има и някои, които са по-интересни от останалите. AndroidPIT още веднъж ни демонстрира селекция точно с такива приложения, които си коства да пробваме през идващите дни.

 

Vivaldi Browser

Новият браузър към момента е в бета версия. Той се стреми да бъде по-бърза и ефикасна опция на Chrome, Firefox и Opera. Разполага с всички значими функционалности като ръководство на табове, поверително сърфиране, даже мениждър за изтегляне на файлове. Поддържа и водене на бележки и правене на скрийншот с едно допиране. Приложението е гратис и поддържа криптирани връзки и синхронизация на пароли, запаметени уеб сайтове, бележки и други

 



 

ibento

Интересна и занимателна игра за феновете на пъзелите. Има над 100 разнообразни пъзела, като достъпът до всички тях е заплатен, само че в подмяна се махат и рекламите. Играта е въодушевена от японския жанр за графичните изображения и е много атрактивна.

 



 

GCA Launcher

Нов спомагателен интерфейс за Android, който се пробва да направи класическия тип на платформата една концепция по-красив и бърз. Приложението е създадено по този начин, че да е съвместимо с всички смарт телефони с Android, в това число по-евтините модели, които употребяват олекотената версия Android Go.

 



 

SNIKS

Своеобразна съвременна интерпретация на класиката „ Snake ” от по-старите телефони на Nokia. Играчът ръководи дребни, цветни змии, които обикалят и събират плодове, с цел да се хранят. Разбира се, змиите не би трябвало да се допират една друга, само че защото са повече от една по едно и също време, изисква още по-голямо внимание и централизация.

 



 

Men in Black: Global Invasion

Популярната кино поредност към този момент си има и мобилна игра. Тя употребява правилото на Pokemon Go, като основава виртуална действителност, която стимулира играчите да обикалят из града, в който се намират. Ще попадат на разнообразни извънземни, които би трябвало да заловят. Разликата по отношение на истинските „ Мъже в черно “ е, че тези в играта се конкурират едни други и даже могат да изпращат хванатите от тях извънземни да ги атакуват.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР