Диетолозите споделиха от опит как бързо да успеете да отслабнете

...
Диетолозите споделиха от опит как бързо да успеете да отслабнете
Коментари Харесай

Най-необичайният начин да отслабнете без спорт и диета

Диетолозите споделиха от опит по какъв начин бързо да съумеете да отслабнете без досадните диети и спортуване.

Ако нямаш сили да гладуваш

Смята се, че най-лесният метод да отслабнете е да спрете да ядете доста и постоянно. Най-добре е да се подложите на диета и след време да се придържате към строги хранителни привички. Този способ обаче не е подобаващ за всички: някои хора нямат задоволително воля и предпочитание, с цел да се откажат от обичаните си храни и да гладуват със седмици.

Междувременно, съгласно диетолозите, въобще не е належащо да се реализират мечтаните килограми посредством компликации и душевни премеждия. Тя даде рекомендации по какъв начин да отслабнете без да се постанова да спортувате и да спазвате строги диети.

" Мека " загуба на тегло

Диетологът акцентира, че най-важното изискване за вярното намаляване е съществуването на постоянен първокласен сън.

Липсата на сън, в случай че товва е неприятен табиет, понижава фрапантно равнището на потискащия апетита хормон лептин. Затова пък хормонитр грелин и кортизол, които усилват глада, става повече. В допълнение, непотребният кортизол води съответно до преяждане и увеличение на мазнините в региона на корема, т.е. в корема, изясни Татяна Разумовская.

Второто предписание, наложително за осъществяване е преобладаването на зеленчуци и плодове, с доста фибри в менюто. Диетичните фибри оказват помощ за намаление на равнищата на холестерола и кръвната захар. Те също по този начин възстановяват работата на червата и други органи на стомашно-чревния тракт. Благодарение на такава диета човек бързо не помни какво е апетит.

Диетологът предлага да се употребяват 20-40 грама фибри на ден. Припомнете си, че те се намират в обилие в зелето, зеления грах, брюкселско зеле, броколи, аспержи, моркови и други растителни артикули.

Освен това, нужно е постоянно да консумирате храни, които съдържат протеини: месо, риба, соя, извара, морски блага, ядки и фасул.

Важно е да имате задоволително протеини в диетата си - от 1,2 до 1,5 грама на кг телесно тегло. Това могат да бъдат както млечни артикули, месо, риба и морски блага, яйца, по този начин и растителни протеини: разнообразни типове бобови растения като соя - споделя диетологът.

Усвояването на протеини е комплициран развой, споделят диетолозите, а това ще ви накара да усетите задоволеност. Тялото употребява доста калории за преправка на протеините, спрямо калотиите за въглехидратите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР