Диетолозите Къртни Д`Анджело и Триста Бест назоваха четирите основни зеленчуци

...
Диетолозите Къртни Д`Анджело и Триста Бест назоваха четирите основни зеленчуци
Коментари Харесай

Кои са четирите най-полезните зеленчуци за отслабване?

Диетолозите Къртни Д`Анджело и Триста Бест назоваха четирите съществени зеленчуци за намаляване.

Диетолозите Къртни Д`Анджело и Триста Бест назоваха четирите съществени зеленчуци за намаляване. Те включват спанак, червени чушки, броколи и моркови, написа Eat This, Not That!

Според Д`Анджело спанакът е богат на хранителни субстанции и е добър за салата, сотиране или прибавяне към протеиново смути. Според двамата специалисти прибавянето на спанак към диетата може да помогне да се отървете от мазнините по корема. Д`Анджело отбелязва, че този артикул съдържа фибри, които оказват помощ за по-доброто асимилиране на питателните субстанции и подкрепят храносмилането. Съдържа и витамин К, който е потребен за намаляване, в това число за унищожаване на мазнините по корема.

Според Бест идеалният зарзават за диета е алена чушка .

„ Чушките са с ниско наличие на калории и високо наличие на хранителни субстанции и оказват помощ за основаване на възприятие за задоволеност след хранене. Тази композиция оказва помощ да се предотврати преяждането денем “, изяснява Бест. Тя отбелязва, че фибрите и капсацинът, съдържащи се в чушките, също способстват за отслабването.

И двамата диетолози са уверени, че броколите оказват помощ да се усещаме сити, дават сила, предотвратяват напълняването, подкрепят храносмилането и са най-хубавият асистент за тънка талия. Д`Анджело изяснява, че това се дължи на високото наличие на витамин С, калций и хром в зеленчука. Бест прибавя, че броколите също са богати на антиоксиданти, които понижават възпалението в тялото.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР