Диетолозите Къртни Д'Анджело и Триста Бест назоваха четирите основни зеленчуци

...
Диетолозите Къртни Д'Анджело и Триста Бест назоваха четирите основни зеленчуци
Коментари Харесай

Вижте кои са най-полезните зеленчуци за отслабване

Диетолозите Къртни Д'Анджело и Триста Бест назоваха четирите съществени зеленчуци за намаляване. Те включват спанак, червени чушки, броколи и моркови, написа Eat This, Not That!
Според Д'Анджело спанакът е богат на хранителни субстанции и е добър за салата, сотиране или прибавяне към протеиново смути. Според двамата специалисти прибавянето на спанак към диетата може да помогне да се отървете от мазнините по корема.
Д'Анджело отбелязва, че този артикул съдържа фибри, които оказват помощ за по-доброто асимилиране на питателните субстанции и подкрепят храносмилането. Съдържа и витамин К, който е потребен за намаляване, в това число за унищожаване на мазнините по корема.
Според Бест идеалният зарзават за диета е алена чушка. „ Чушките са с ниско наличие на калории и високо наличие на хранителни субстанции и оказват помощ за основаване на възприятие за задоволеност след хранене. Тази композиция оказва помощ да се предотврати преяждането денем “, изяснява Бест. Тя отбелязва, че фибрите и капсацинът, съдържащи се в чушките, също способстват за отслабването.
И двамата диетолози са уверени, че броколите оказват помощ да се усещаме сити, дават сила, предотвратяват напълняването, подкрепят храносмилането и са най-хубавият асистент за тънка талия. Д'Анджело изяснява, че това се дължи на високото наличие на витамин С, калций и хром в зеленчука. Бест прибавя, че броколите също са богати на антиоксиданти, които понижават възпалението в тялото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР