Диетоложката от ливански произход Енджи Касабие е бременна в седмия

...
Диетоложката от ливански произход Енджи Касабие е бременна в седмия
Коментари Харесай

Енджи Касабие разкри дали е бременна

Диетоложката от ливански генезис Енджи Касабие е бременна в седмия месец след инвитро процедура и напълно скоро би трябвало да стане майка за първи път, гръмнаха светските медии. Истината обаче се оказва друга и в информацията няма нищо правилно.

„ Моите почитатели ми изпратиха изявленията и аз останах шокирана. Изобщо не знам от кое място са се появили тези клюки. Не съм бременна. Не е правилно и че съм чакала бебе и съм го изгубила. Да, в действителност съм посещавала частна клиника, вървях да си върша проучвания. Може би всичко идва от това, че не съм се появявала на никое място скоро, а аз просто имах доста професионални задължения. Грижех се за менюто на звездите в два индийски кино лентата, а предходната година работих със Силвестър Сталоун за екшъна „ Рамбо 5 “. Снимахме тук, в Бояна и Бистрица. С него сме близки от дълго време и в този момент използвахме опцията да работим още веднъж. Остана доста удовлетворен от храната. Той харесва простите неща като телешки стек, риба звук, кедрови ядки, авокадо, салати и сладки картофи. Не обича въобще сьомга.

Защо скърби Енджи?

В същото време работя интензивно върху новото си меню, създадено по специфична технология. Пускам с моето име артикули, които ще се оферират на българския пазар като паста, бисквити, ориз и майонеза, само че в здравословен и нискокалоричен вид, без консерванти. Може би тъй като бях доста заета, не излизах изобщо от къщи и хората отдадоха това на бременност. Да, доста желая да имам бебе, само че преди този момент би трябвало да довърша някои неща. Когато работя за непознати продукции, е доста изморително и няма по какъв начин да съм бременна. От известно време ме следи най-хубавия лекар у нас, доктор Иван Сигридов, и той не вижда проблем, тъй че с Божията помощ се надявам тази година да забременея “, споделя хубавицата пред „ Галерия “, които пък първи тиражираха "новината ", че е бременна преди няколко седмици.

Тя загуби близначки в шестия месец през 2017 година. Лакар в Бейрут позволил неточност с нея и се наложило да направи аборт. Получила контракции, обяснили й, че са естествени и по тази причина я боли коремът. Те обче довели до пръсване на единия околоплоден мехур. Така получила зараза и се наложило да махнат бебетата й, с цел да запазят нейния живот. Тя обаче се отхвърли да съди доктора, тъй като счита, че по-голям арбитър от Господ няма.

Енджи Касабие като Мерилин Монро и...

„ Явно лекарите са били със затворени очи от уроките, които са ни създали с мъжа ми. Защото освен това ни се случи след сватбата. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни излъгаха. Откраднаха ни парите за него. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Не имах вяра нито в уроки, нито в вълшебства или сходни неща, само че все намирахме по нещо в колата. Нямам друго пояснение за всичко, което ни сполетя. Да, болката по нашите бебета е голяма, тъй като няма по-голяма тъга от това майка да загуби детето си. Аз ги усещах, родих, желаех и да ги видя, само че не ми ги демонстрираха. Господ ги е основал, Господ ги е взел. Имам религия, че са в парадайса и ни чакат да ни одобряват там в миналото. Ще го преодолеем с религия, по-силен от Господ няма. Понякога ни изпраща тествания, с цел да изпита вярата ни. Благодарна съм, че съм съумяла да преодолея всичките компликации и да се изправя още веднъж “, споделя още Енджи.

Касабие е тъжна само, тъй като скоро, в средата на януари, изгубила обичаната си баба, на която била кръстена. Тя я отгледала като дете, тъй като родителите й доста работели, и двете имали специфична и доста мощна връзка. „ Смъртта й е доста тежък миг за мен, тъй като не съумях да я видя, да я гушна и да си кажем „ довиждане “. Бях в България дълго време и не се бяхме виждали от лятото. Тя си отиде ненадейно, по този начин и не разбрахме повода за гибелта й, само че най-вероятно е инсулт. Поне се укротявам, че не е страдала и не я е боляло нищо. Много ще ми липсва, имам вяра обаче, че ще ме пази от горната страна “, показа за първи път болката си Касабие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР