Диетоложката на звездите Енджи Касабие мисли за развод.Причината е, че

...
Диетоложката на звездите Енджи Касабие мисли за развод.Причината е, че
Коментари Харесай

Енджи Касабие се развежда

Диетоложката на звездите Енджи Касабие мисли за бракоразвод.

Причината е, че брачният партньор ѝ Рабих Ел Зейн ѝ изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява със сексапилната си жена и постоянно бръмчи по “крехко агнешко”, оповестява непосредствен до хубавицата, представен от Уикенд.

Последната издънка на Мистър Ливан 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в прочут нощен клуб в София. Без да се свени, че е женен, Рабих почнал упорито да смъква хубавицата.

Рабих Ел Зейн не спирал да омайва силиконовата госпожица и в обществените мрежи и резултатът не просрочен – нашенката не му мислила доста и бързо му се отдала, описаха от обкръжението на Енджи. Мистър Ливан 2014 предпочитал девойки към 20 години. Съпругът на риалити звездата от последния ВИП Брадър се възползвал от всяко нейно неявяване, с цел да “кривне” с някоя модифицирана златотърсачка.

От обкръжението му издават, че Рабих си падал по руси девойки с огромни гърди, доста ботокс в устните и всевъзможни усъвършенствания, тъкмо както жена му, която е лягала под ножа към този момент 4-5 пъти. Палавникът не просто е най-красивият мъж в Ливан, само че и е публицист в Ал Джазира, модел, продуцент и един от любимците на ливанската аудитория.

След като се залюби с Касабие, той кръстосва сред Ливан и България. Именно натовареното всекидневие и на двамата и многото пътувания спомогнали на красавеца да кръшка най-редовно от брачното ложе. Според слуховете Енджи и Рабах на няколко пъти са били пред бракоразвод точно поради изневерите от негова страна. Точно поради невярност диетоложката на звездите даже пометнала.

“Веднага след сватбата аз забременях с близначки по натурален метод, имах доста тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут позволи неточност и за жалост изгубих моите момиченца в шестия месец. Започнах да получавам зараза и се наложи да махнем бебетата, с цел да запазят живота ми. Болката по нашите бебета е голяма, тъй като няма по-голяма тъга от това майка да загуби детето си”, с болежка показа Енджи след ужаса.

Източниците на изданието обаче са безапелационни, че тъкмо изневерите на шавливия ливанец са повода за загубата на бебетата. Касабие дочувала, че е рогоноска, само че не смеела да изпъди мъжа си, тъй като е на 35 години и считала, че няма за по кое време да търси нов, а към този момент желае да ражда. Както е известно, звездната диетоложка, която се изживява като ливанска принцеса, лъже за годините си съвсем като Лили Иванова.

Хубавицата се пробва да се изкара 27-годишна, а в действителност е на 35, в края на 2018г. ще чукне 36 лазарника. Предстои обаче да забележим дали бракът им ще оцелее след следващата невярност на красавеца, или ще последва бракоразвод като на близката ѝ другарка Мара Отварячката и Християн Гущеров.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР