Диетоложката Енджи Касабие се скри от публичното пространство, но причината

...
Диетоложката Енджи Касабие се скри от публичното пространство, но причината
Коментари Харесай

Голяма трагедия помрачи радостта на току-що научилата, че е бременна Енджи Касабие

Диетоложката Енджи Касабие се скри от общественото пространство, само че повода не е, че не желае повече да бъде под светлините на прожекторите. Оказа се, че ливанската хубавица е заченала и от поверие крие щастливото събитие. Енджи и брачният партньор й Рабах ел Зейн изгубиха близнаци преди години. Красавицата направи импровизиран аборт в шестия месец. Това е голяма покруса за влюбената двойка, които от този момент неведнъж се пробват да основат правоприемник, само че все удрят на камък. Говори се, че Касабие е прибегнала даже на инвитро процедури, които също не били сполучливи.

Сега плодът е реалност, само че не излиза наяве по натурален или неестествен метод е забременяла. Диетоложката е към този момент в напреднала бременност, само че съзнателно го пази в загадка. Този път е решила да се не демонстрира на никое място, нито да разгласява фотоси, с цел да не става обект на уроки. Предният път си втълпила, че поради завистливи очи изгубила близнаците. 

Заради бременността Енджи отхвърля да взе участие и в последния сезон на " ВИП Брадър ", който завоюва Уош Министерски съвет. Малко преди да подпише формалния контракт за присъединяване в риалити формата, тя научила, че чака бебе и бързо се споминала с концепцията да натрупа отново популярност в най-коментираната къща.

Наред с дълго чаканото събитие при Енджи още веднъж се появила огромна покруса. Преди броени дни изгубила баба си, която преди време е била Мис Турция. Красивата ливанка мъчно претърпява загубата, само че се стреми да не изпада в крайни положение, тъй като е нездравословно за деликатното й положение, написа " Блиц ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР