Диетолог изброи храните, които не трябва да се консумират от

...
Диетолог изброи храните, които не трябва да се консумират от
Коментари Харесай

Диетолог: Забравете за хот дог и бургери след 30

Диетолог изброи храните, които не би трябвало да се употребяват от хората над 30-годишна възраст. Дана Лий Смит в публикация за Eat This, Not That приказва за продуктите, които би трябвало да бъдат забравени след 30-та годишнина.
На първо място, създателят поучава да се спре яденето на подсладено кисело мляко, което съдържа захар в големи количества. Това предписание важи за торти, мъфини и разнообразни типове закуски.
"Сладките безалкохолни питиета съдържат евентуално причиняващи рак цветове и е главният източник на захар в диетата ", сподели Смит.
Ето и останалите неразрешени храни: месо с хрупкава коричка; сосове от соя и сирене; колбаси и хот -дог; чипс; маргарин; бекон; гевреци и бял хляб;
артикули, съдържащи оцветители и консерванти; айс кафе; вегетариански бургери; консервирани плодове.
Диетологът приканва да не се употребяват и коктейли и бира, защото алкохолът може да аргументи бодърствуване, което да докара до апетит за храна на идващия ден. Освен това с течение на времето кожата губи своята разтегливост и се появяват бръчки.
Дана Лий Смит заключи, че премахването на тези храни ще разреши на човек да остарее "грациозно ", както и да остане в добра форма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР