Диетичният стол в Сепарева баня – една от емблематичните за

...
Диетичният стол в Сепарева баня – една от емблематичните за
Коментари Харесай

Продават изгодно емблематична сграда на този БГ град

Диетичният стол в Сепарева баня – една от емблематичните за града здания, се продава против сумата от 480 000 EUR. Тя е издигната през 70-те години на предишния век и в нея главно са се провеждали сватби и абитуриентски балове и всевъзможни тържества на града. Сградата е с разгъната застроена повърхност от 3120 кв.м.

Първият притежател по време на демокрацията е търговецът на железария и строителни материали в града Захари Захариев. Придобива парцела против 200 000 лева от Министерството на здравеопазването. Тя е ситуирана на основния път в градчето, наоколо до Гейзера, само че не може да се употребява за туристически услуги, прецизират от Struma.bg. В нея може да се обособят гаражни пространства, търговски и промишлени обекти.

Днес постройката на бившето „ Почивно дело”, превърната в този момент в хотел

В друга емблематична постройка в курортния град, в която се е помещавало държавното дружество “Почивно дело”, през днешния ден е превърната в хотел, а строеният през 80-те години ГУМ е разпродаден на части. В момента в него се обитават пицария, заведение за публично хранене, офиси на застрахователни сдружения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР