Диетата с високо съдържание на мазнини, захар и холестерол значително

...
Диетата с високо съдържание на мазнини, захар и холестерол значително
Коментари Харесай

Тези 3 напитки понижават най-бързо нивата на кръвната захар

Диетата с високо наличие на мазнини, захар и холестерол доста усилва риска от диабет. Здравословното хранене може освен да редуцира риска от развиване на това положение, само че също по този начин е допустимо доста да намали равнищата на кръвната ви захар.

Обърнете внимание освен на храната, само че и на напитките, които консумирате. Някои от тях могат да бъдат също толкоз потребни, колкото и избрани храни.

Ето кои са напитките, които бързо смъкват кръвната захар.

Черен чай

В изследване, оповестено в Journal of Agricultural and Food Chemistry, е открито, че оказва помощ при диабет вид 2. Като част от изследването, на плъхове с диабет е даван черен и зелен чай в продължение на три месеца.

Освен че инхибира диабетната катаракта, черният чай намалява равнищата на кръвната захар.

Той е едно от най-ефективните средства за попречване или закъснение на развиването на диабет, както и за съкращаване на риска от развиването на затруднения, свързани със болестта.
 Разкриха ефикасна ТАЙНА: Как се смъква кръвното за 5 минути без медикаменти Разкриха ефикасна ТАЙНА: Как се смъква кръвното за 5 минути без медикаменти
Високото кръвно налягане е проблем, който тревожи хиляди хора по целия свят. Ако и вие страдате от това, наложително посетете доктор. Длъ...

Зелен чай

Според учените потреблението на зелен чай на гладно е обвързвана с по-ниски равнища на глюкоза и A1C, както и с по-ниски равнища на инсулин на гладно, което е извънредно значимо при диабет.

Предполага се, че антиоксидантната интензивност на полифенолите и полизахаридите оказва помощ да се управляват равнищата на кръвната захар.

На същите тези антиоксиданти се приписват на противоракови резултати. Те намаляват равнищата на холестерола, възстановяват кръвното налягане и даже подтикват растежа на косата.

Ябълков оцет
 Какво се случва с тялото ни, когато ядем кисело мляко с канела. НЯМА да повярвате! Какво се случва с тялото ни, когато ядем кисело мляко с канела. НЯМА да повярвате!
Знаете, че кръвното налягане на човек не се резервира едно и също през цялото денонощие. То непрекъснато се покачва или понижава. Когато...

Проучване на Американската асоциация по диабет потвърждава изгодите от ябълковия оцет като средство за възстановяване на инсулиновата сензитивност след хранене при диета с високо наличие на въглехидрати.

Участниците в него са били разпределени на инцидентен принцип - част от тях са консумирали след хранене 20 грама ябълков оцет, а другите плацебо напитка.

Проучването открива, че при инсулинорезистентни пациенти, както и при пациенти с диабет вид 2, които са консумирали по 20 грама ябълков оцет след хранене, се усъвършенства инсулиновият параметър. Неслучайно доста експерти предлагат потреблението на киселата напитка.

Ако въпреки всичко ви е неприятно да изпиете това количество оцет, може авансово да го разредите с малко вода.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор, както и да се употребява за слагането на диагноза или назначението на лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР