Диетата с вино и шоколад, по-известна като Сиртфуд, е изключително

...
Диетата с вино и шоколад, по-известна като Сиртфуд, е изключително
Коментари Харесай

Отслабване с шоколад и вино – ето как се прави

Диетата с вино и шоколад, по-известна като Сиртфуд, е извънредно настояща и през днешния ден, когато доста дами имат проблеми с метаболизма и наднорменото тегло. 

За мнозина започването на диета може да е част от задачите им за тази година. Някои от вас може да желаят да отслабнат, а други да натрупат мускулна маса или просто да упражняват, с цел да подобрят здравето си. Но без значение от задачата, значима е мотивацията, написа bellaknowsbest.com.

Чудесен образец за това е Адел, която изуми почитателите си през миналата година с помощта на известната диета Сиртфуд. Тя съумя да смъкна цели 25 кг.

Какво е Сиртфуд диета?

Диетата Сиртфуд е основана от Айдън Гогинс и Глен Матен преди доста години. На пръв взор тя наподобява налудничаво, защото е позволена потреблението на шоколад и алено вино. Другото, което диетолозите предлагат, са храни, които задействат производството на сиртуини ( тип протеини, които контролират клетъчното здраве). По-просто казано, те улесняват изгарянето на мазнини и не е инцидентно, че се назовават ​​още протеини на дълголетието.

Обикновено Сиртфуд диетата е с дълготрайност към 3 седмици. През първата седмица целесъобразният дневен банкет на храна не би трябвало да надвишава 1000 калории. Това значи, че би трябвало да има единствено едно пълноценно хранене. Добре е да се пие сок, богат на сиртуини (поне 3 пъти на ден).



Списък с храни за първата седмица от диетата:
зеленолистни зеленчуци цитрусови плодове маслини зехтин червен лук
Консумираният шоколад би трябвало да съдържа минимум 85% какао. За най-хубави резултати би трябвало да пиете не повече от една чаша вино. Количеството вино и шоколад би трябвало да се дефинира съгласно калориите в тях.

Списък с храни за втората и третата седмица от диетата
Има ли потребен шоколад?
Всеизвестен факт е, че шоколадът съдържа захар и скапва зъбите. Също по този начин той е жигосан от множеството диети, тъй като е висококалоричен...
Прочети повече
През този интервал е добре да се употребяват скотски артикули с ниско наличие на мазнини, както и млечни артикули, морски блага и зърнени храни (предимно елда).

Месото не съдържа сиртуини, само че не трябва да го изключвате от менюто си.Трябва да го комбинирате с храни, които са богати на сиртуини. Те включват:
целина зеле спанак рукола магданоз цитрусови плодове и горски плодове ядки елда сьомга
Какви са изгодите за здравето от тази диета?

Спазвайки този хранителен проект, ще си осигурите повече сила и възстановяване на метаболитните процеси, което подкрепя изгарянето на мазнини.

Според основателите на тази диета тя ще ви помогне да отслабнете с към 3,5 кг. Само през първата седмица е допустимо да свалите 1,5 кг.
Диетолог разруши легенди за алкохола и махмурлука
Британският диетолог Роб Хобсън разрушава известни легенди за алкохола. Съветите му са оповестени в Essex Magazine. Според специалиста мно...
Прочети повече
Недостатъци на диетата

Диетолозите поучават да не се усилва продължителността на диетата. Много от тях са на мнение, че тя има краткотраен резултат и оказва помощ за прочистването на тялото, само че не води до основаването на по-здравословни привички.

Въпреки това доста хора разчитат на диетата Сиртфуд, с цел да изгубят непотребните килограми за малко време без доста старания.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и не може да замести консултацията с диетолог или различен експерт! Преди да започнете диета, постоянно се консултирайте с доктор, изключително в случай че страдате от несъмнено заболяване!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР