Диетата с млечни продукти е цяло изпитание на волята, но

...
Диетата с млечни продукти е цяло изпитание на волята, но
Коментари Харесай

Диета, която ще изпита волята ви, но пък си струва!

Диетата с млечни артикули е цяло тестване на волята, само че крайният резултат от нея е впечатляващ. Този хранителен режим е много непоколебим, като се натъртва напълно на мляко.

В него и в неговите производни се съдържат калций, белтъчини и други скъпи субстанции, които са извънредно потребни за здравето.

Според последните научни данни от проучвания нискокалоричната диета значително облекчава процеса на загуба на тегло и унищожаване на непотребните мазнини. Учените считат, че високото наличие на калций снижава продукцията на калцитриола, което пък от своя страна кара мастните кафези освен да губят лой, само че и пуска механизмите на изгаряне на мастната тъкан.

И това е забавно - За и срещу млякото - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Важно е да знаем, че дефицитът в организма на калций подтиква процесите на струпване на мазнини. Освен това калцият защищава от загуба на мускулна маса по време на слабеенето. Нормалното количество калций, належащо за човек се колебае на 1500-2500 мг. за денонощие.

Диетата с млечни артикули е извънредно добър вид за бързо събаряне на килограми. Освен това, до момента в който спазвате режима няма да навредите на организма си, тъй като млякото е една от най-полезните храни за човек.

Понеделник
Закуска - Кафе с мляко или единствено мляко –колкото ви се пие; Обед - кисело мляко с мюсли; Вечеря - картофена салата с мляко ( сварявате колкото ви се ядат картофи, нарязвате ги, добавяте лук, олио (колкото ви се иска), кисело мляко, сол. Пригответе си повечко от нея, тъй като ще я ядете цяла седмица.

Вторник
Закуска - кафе с мляко или единствено мляко –колкото ви се пие; Обяд - кисело мляко с мюсли –до 3 кофички; Вечеря - макаронена салата с мляко (варени макарони с лук, олио, сол и кисело мляко)

Сряда
Закуска - кафе с мляко или единствено мляко –колкото ви се пие; Обяд - кисело мляко с мюсли –до 3 кофички; Вечеря - картофена салата с кисело мляко

Четвъртък
Закуска - кафе с мляко или единствено мляко –колкото ви се пие; Обяд - кисело мляко с мюсли –до 3 кофички; Вечеря - макаронена салата с кисело мляко

Петък
Закуска - кафе с мляко или единствено мляко –колкото ви се пие; Обяд - кисело мляко с мюсли –до 3 кофички; Вечеря - картофена салата с кисело мляко

Ако имате воля да продължите с диетата, следват 2 нелеки дни. В събота би трябвало да сте само и единствено на кисело мляко, а в неделя – на вода. Препоръчително е диетата да не се повтаря преди приключването на по-малко от 6 месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР