Диетата е пречистваща и освен, че се губи тегло, се

...
Диетата е пречистваща и освен, че се губи тегло, се
Коментари Харесай

Учителят Петър Дънов Е Разкрил Спецификите На Житната Диета, Която Е Същински Дар За Жените!

Диетата е пречистваща и с изключение на, че се губи тегло, се покачват и силите на организма. Смята се, че житото е храна на тялото и душата. Първият курс на диетата се следва 10 дни. След като го приключите, би трябвало да го стартирате още веднъж след 2 месеца. По този метод ще затвърдите към този момент постигнатите резултати и ще съумеете да свалите още от общото си тегло.

Диета с жито – деяние

Стартирайте лечебният режим по пълнолуние. Когато луната понижава, килограми се топят доста по-лесно. Диетата не е целесъобразна за бременни дами и хора с нетърпимост към глутен.

В идващите 10 дни се приема едно и също, а водата е наложителна. От ден първи до ден девети се приема храна 3 пъти в деня. Хапват се 100 грама жито (за едно хранене). Житото е съществена съставна част в режима и се приема три пъти за един ден. Освен това, приемайте за залъгване на глада 3 лъжици мед, 9 ореха и 3 ябълки (тази доза е дневна).

Между главните хранения (и не само) консумирайте доста вода. Дънов предлага да не посягате към чешмяна вода, а дъждовна или изворна. Не бива да се пие по-малко от литър и половина вода за деня.

Диета с жито – метод на подготвяне

Купете жито от биомагазин. Вечерно време би трябвало да се запари 100 гр жито с две чаши кипяща вода. Оставете в съд под похлупак за вечерта, а на сутринта прецедете зърната. Нужно е да изпиете водата от тях. Попарете по безусловно същия метод и нова порция, която ще приготвите за обяд.

Един час откакто сте приели водата, може да хапнете и зърната. Ако желаете, подсладете ги с лъжица мед, сурови орехи и части ябълка. Повторете тази процедура за обяд и за вечеря. Ако изпитвате апетит по-често денем, оставете си орехите, меда и ябълката за междинни хранения.

Ден 10-ти

Прави се чорба. Пригответе 500 мл вода и сложете в нея 3 сварени картофа, праз лук и връзка магданоз. За усет може да добавите чер пипер и малко сол. Същото количество се употребява към житото вечерно време. След като приключите диета с жито, не трябва да се прибягва към щедро количество храна най-малко седмица.*zdrave.ws
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР