Диема Пловдивчанката Ивана Главчева, която е дъщеря на рап изпълнителя

...
Диема Пловдивчанката Ивана Главчева, която е дъщеря на рап изпълнителя
Коментари Харесай

Дъщерята на Ванко 1 удари в земята с естествената си красота всички

Диема Пловдивчанката Ивана Главчева, която е щерка на рап изпълнителя от близкото минало Ванко 1, удари в земята всички родни наследници на звезди. Кръстената на баща си хубавица може да се похвали с естествена красота. Ивана е ученичка и е единствено на 16, само че хваща окото и даже надминава по визия освен свои връстнички, само че и какичките. Главчева е с изписано лице, чиито черти са идеално верни по природа. Чарът й е в допълнение емфатичен от тъмната й коса, а устните й са естествено плътни и обемни. Критиците са на мнение, че Ивана надминава други известни щерки, измежду които са Ивон на Анелия, Симона Загорова на Глория, както и наследницата на Орхан Мурад – Сузанита.

За упоменатите горе девойки от дълго време се спекулира, че въпреки и толкоз млади, към този момент са се възползвали от хиалурони други сходни разкрасителни процедури, от които за нежните си години действително не се нуждаят. Ивана страни от подобренията и на този стадий колкото и атрактивен и прелъстителен тип да има, тя не го употребява като инструмент за повърхностни цели, приоритет за  нея е образованието й и заляга над учебниците.

Добро усещане прави и фактът, че профилите на Главчева в обществените мрежи са с конфиденциален достъп и не всеки може да преглежда фотосите й и да им се любува. Това автоматизирано значи, че девойката не желае да се възползва от известността на татко си и осъзнава, че на тази възраст е по-добре да страни от медийните прожектори. По този метод заобикаля и мнения от натрапчиви обожатели и икономисва нерви на своя баща, който със сигурност  е подготвен да пази момичето си с цената на всичко от нежелани наглеци, написа " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР