Диего Симеоне вярва, че Атлетико Мадрид може да стигне до

...
Диего Симеоне вярва, че Атлетико Мадрид може да стигне до
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Няма да губим вяра

Диего Симеоне има вяра, че Атлетико Мадрид може да стигне до елиминациите в Шампионската лига, макар че испанците приключиха наедно 0:0 против Карабах в Азербайджан и изостават с три точки от Рома в класирането на група "С ".

Атлетико със заплашителен гаф в Баку

Яник Караско и Антоан Гризман пропуснаха да вкарат при положителни положения, а съгласно аржентинския експерт това ще се промени и Атлетико ще стартира да печели.

"Аз имам вяра в тези футболисти и знам, че те са способни да преобърнат класирането в групата. Трябва обаче да подобрим играта ни при довеждане докрай на офанзивите ", съобщи Симеоне след равенството.

"Да завършиш наедно може да се случи във всеки мач. Случва се. Не загубихме срещата, а играхме добре и имахме опция да вкараме, което не направихме. Не се възползвахме от възможностите, които създадохме, а в останалото време футболистите на Карабах се защитаваха ловко. Не спечелихме, само че имахме задоволително благоприятни условия, с цел да го създадем ", добави аржентинецът, който изведе Атлетико до два финала в Шампионската лига./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР