Диего Шварцман, номер 13 в ранглистата на ATP, разкри доста

...
Диего Шварцман, номер 13 в ранглистата на ATP, разкри доста
Коментари Харесай

Световният номер 13 в тениса: Парите никога не са ме интересували

Диего Шварцман, номер 13 в ранглистата на ATP, разкри много забавни детайлности за живота си. Дребничкият аржентинец е експерт от 2010 година, а през 2014, за първи път влезе в топ 100 на международния тенис.

От тогава насам, Диего гладко се изкачваше нагоре, като несъмнено се трансформира в един от най-трудните съперници за побеждаване. 27-годишният аржентинец има към този момент 3 трофеи в своята кариера, а 13-ата позиция в международната класация въобще не е инцидентна. Сега, 170 сантиметровият аржентинец приказва за парите в своя живот и призна защо е похарчил първите извоювани средства.

"Парите не са най-важното, да, те са от голяма важност, с цел да изкарваш прехраната си, само че аз в никакъв случай не съм обичал да разходвам доста. Харесва ми да пътувам и опознавам разнообразни култури по света, с първитте извоювани пари направих тъкмо това, взех най-близките със себе си и предприехме няколко пътувания. Никога не съм си разрешавал да разходвам големи суми, просто обикалям и преглеждам забележителности. Светът е хубав и има доста какво да се види ", разяснява аржентинецът.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР