Диего Марадона почти винаги се е изказвал с уважение към

...
Диего Марадона почти винаги се е изказвал с уважение към
Коментари Харесай

Диего Марадона критикува Лионел Меси

 Марадона и 30 години по-младата му другарка се сгодиха
Диего Марадона съвсем постоянно се е изказвал с почитание към сънародника си Лионел Меси, само че този път аржентинската легенда разкритикува тоталната липса на лидерски качества на звездата на Барселона.

Меси разочарова извънредно на Мондиал 2018, откакто не съумя да поведе сънародниците си към освен това от прескачане на груповата фаза.

“Той упорства за лидерска роля на терена, само че би предпочел да играе на Playstation, в сравнение с да приказва със съотборниците си. Няма смисъл да искаш да направиш водач човек, който върви 20 пъти до тоалетната преди мач.

Не бих извикал Меси назад в националния тим, само че в никакъв случай не казвай в никакъв случай. Трябва да се смъкна напрежението, което е върху него. Трябва да се смени Меси като водач, какъвто желаеме да е, само че той няма да бъде подобен. Стига сме го обожествявали ”, съобщи Марадона пред Fox Sports.

Присъствието на Бълхата, както назовават Меси, в националния тим на Аржентина постоянно е подлагано на полемика. Мнозина са тези, които считат, че той не се старае по този начин, както го прави за клубния си тим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР