Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на

...
Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на
Коментари Харесай

Марадона се сгоди за 28-годишна красавица

Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на спортните издания! Този път именитият аржентинец прикова вниманието към себе си не с пиянските си изцепки или несъответстващото си държание, а с.. годежа си.

Британското издание " Мирър " оповестява, че дон Диего има намерение в най-скоро време да мине под венчило с неговата другарка Росио Олива. Красавицата е единствено на 28 години, а двамата с 57-годишния някогашен футболист са двойка от 6 години.

Марадона се решил на тази сериозна крачка по време на празненството за рождения ден на избраницата си. Присъстващите, измежду които майката на Росио и сестрата на Диего, разкриват, че не са съумели да сдържат сълзите си от наслада.

" Щастлива съм, тъй като това е моят финален рожден ден, в който аз съм неомъжена. Радвам се, че съумях да споделя този миг с всички вас. Моето предпочитание е да бъдем постоянно щастливи с Диего ", декларирала Росио в речта си пред 45-те посетители на празненството.

Това в действителност е второ предложение за брак от страна на Марадона към половинката му. Той предложи на Росио още през 2014 година, само че тогава годежът не бе скрепен с пръстен.

За Диего това ще бъде втори брак. Той бе женен за Клаудия Вияфане 17 години, а връзката им продължи до 2004 година От този брак той има две дъщери - 31-годишната Далма и 29-годишната Джанина.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР