Дидо от D2 инвестира стоте хиляди лева от победата във

...
Дидо от D2 инвестира стоте хиляди лева от победата във
Коментари Харесай

Ето Какво Направи Дидо Със 100-Те Бона От “фермата”

Дидо от D2 влага стоте хиляди лв. от успеха във “Фермата” в съоръжение на мечтаното домашно студио и комфорта на околните си хора.

Десет месеца след присъединяване си в шоуто на bTV обаче рок артистът още има болки в коляното от работата с животните и изключително от клякането за доенето им, защото бил прекомерно висок, с цел да издържи в приведена позиция цялата операция. Това обаче е единственият негатив, който Деян Каменов пази от престоя си на село и борбата за оцеляване под намерено небе.

„ Да занулиш прочувствено е супер здравословно прекарване. Лягаш да спиш на земята, нямаш дори плява за изолираност, и се разделяш се с цялата мисловна слама в главата ти. Осъзнаваш колко малко ти би трябвало, за да си живееш яко” споделя Дидо.
Престоя си във „ Фермата “ той съпоставя с маратон, в който колкото повече се натовараиш, толкоз по-бързо се възстановяваш.
„ Когато си на въздух и не хабиш нерви за пътен трафик и други дразнители, свързани с градската среда, имаш доста по-високо КПД на отмора. Едно е да се напрегнеш за борбите, в които тичаш, скачаш и се раздаваш няколко часа, друго е да имаш тежки физически отговорности, да се справяш с тях педантично по през целия ден, след това дремваш и всичко стартира изначало, ден след ден “, споделя фронтменът на D2.

Един от уроците, който научава сред куизовете по история и усвояването на занаяти, е, че човек е кадърен на всичко с вярната мотивация, написа Монитор. На финала на риалитито Дидо декларира, че се е чувствал презареден и лек във всеки вероятен смисъл, защото свалил и непотребните си килограми.
Към участниците в новия сезон Дидо има едно благопожелание – да оставят егото си пред вратата на „ Фермата “ и да не залагат на тактиката „ Прецакай другите “.
„ Каквото и да си мислят, както и да се приготвят, ще се окаже, че не са подготвени за нищо от този вид. Оцеляването във „ Фермата “ е екипна работа, и то доста пипкава. Хем би трябвало да играеш за всички, хем да знаеш по кое време да покажеш опциите си и да изпъкнеш. Не би трябвало да се доказваш всяка секунда, а да забравиш суетата и да гледаш да бъдеш потребен “, безапелационен е музикантът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР