Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този начин,

...
Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този начин,
Коментари Харесай

Сашо Роман: Дичо се изгаври с мен, призовавам го на дуел!

" Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този метод, нито наподобявам по този метод. Изпълнението му беше неспособно, отчаян съм от него ". Това изригна пред " България Днес " фолклегендата Сашо Роман. Повод за гневните му думи беше превъплъщението на Дичо по време на последния епизод на " Като две капки вода ".

В понеделник вечерта поп артистът влезе в ролята на чалгаря с най-хитовото му парче - " Мой ангеле ". С имитацията си Дичо стана огромният победител на вечерта, а журито и публиката избухнаха в бурни овации. След края на шоуто стотици почитатели на " Капките “ възнегодуваха, че Дичо се е изгаврил с сътрудника си и осъществяването му е било цялостна подигравка.

" Тази ария единствено Сашо Роман може да си я пее... Преигра и го удари на подигравка, което си е насмешка с тази емблематична ария! " и " Пародия, а не мога да допускам, че аудитория и жури са на крайници. Да не би да гледаме и слушаме друго предаване ", бяха част от гневните мнения към случилото се в предаването.

Оказа се, че и самият Сашо Роман не е благополучен от това, което е видял на дребния екран. " Разбрах, че Дичо се оправдава, че имало ромски детайли в песента и по тази причина не му се получило тъкмо. Това е тъжна ария, а беше превърната в нещо неуместно. Не би трябвало единствено глас за това парче, а и да се извърши с възприятие. През годините доста хора се опитваха да ме имитират, само че на никого не му се получи. Няма кой да има моя глас ", безапелационен бе пред вестника ретро артистът.

" Чрез вашата медия желая да прикани Дичо на музикален двубой, с цел да се види кой от нас двамата е по-голям артист. И не приказвам да пеем попфолк. Мога да му покажа музикалните си качества в поп музиката и естрадата. Ще се дуелираме и истината ще се види. Положението ще е той или аз ", сподели още фолкаджията.

Сашо Роман призна, че заобикаля да гледа музикални формати по малкия екран, тъй като се е разочаровал през годините. Направил изключение за " Капките “, с цел да види в каква светлина ще го показват.

Продуцентът Маги Халваджиян постоянно е упрекван от феновете, че показва чалга песните и изпълнителите в неподходяща светлина, с цел да изглаждат пародийно. Въпреки нападките Дичо завоюва първото място в понеделник вечерта.

" За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката ", анонсираха водещите преди основния миг за епизода. Следващата седмица той ще влезе в облика на Дичо и ползата на почитателите към него е още по-голям.

" Много хубаво парче! Сашо Роман е огромен! ", съобщи в първите секунди след имитацията си Дичо. А журиращите Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров го похвалиха, че се е справил напълно и изцяло заслужава успеха.

Другата огромна атракция на вечерта още веднъж беше Милко Калайджиев, който влезе облика на Лиз от групата " Бони Ем ". Визията му беше шокираща, а журито го похвали, че демонстрира мощна доза самоирония към превъплъщението си.

Поп артистът: Приемам хвърлената ръкавица!

- Дичо, Сашо Роман съобщи пред нашия вестник, че е отчаян от осъществяването ти. Приемаш ли сходна рецензия?

- Не знам за какво не е удовлетворен. Пълното единогласие на журито и останалите участници, както и реакцията на публиката демонстрират, че съм се справил добре. Доволен съм от себе.

- Сашо Роман е ядосан, че не си имитирал тъкмо пеенето и визията му.

- Винаги го има този миг, че едно осъществяване може да стане леко пародийно. Получава се едно преиграване, което в профил може да не бъде утвърдено. Спомням си преди години, че ме имитираха и мен. Тогава и аз не бях удовлетворен, че бях показан по избран метод. Затова и ненапълно в този момент мога да схвана разочарованието на Сашо.

- Сашо Роман те провокира на двубой, в който да пеете части в твоя музикален жанр, с цел да се види кой е по-добър артист. Приемаш ли?

- Приемам дуела! Не се опасявам от музикални провокации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР