DICE представи дълго чаканата нова игра от емблематичната поредица чрез

...
DICE представи дълго чаканата нова игра от емблематичната поредица чрез
Коментари Харесай

Еlectronic Arts и DICE разкриха Battlefield V

DICE показа дълго чаканата нова игра от емблематичната поредност посредством лайв стрийм през вчерашния ден.
Множество промени ще забележим в Battlefield V, когато излезе на 19.10. Геймплеят получава съществено обновяване, завръща се кооперативния режим, завръщат се и War Stories, отпадат платените карти и режими и обичайните DLC пакети за сметка на „живи услуги“ и може би едно от най-важните неща: DICE и EA наподобява са си взели записка – без извиване на ръцете на геймърите и нечестни практики по в допълнение монетизиране! Дано.

Ето някои от главните характерности на BfV в систематизиран тип.

Battlefield V will give you something you have never seen before in a World War II shooter. ”

„Battlefield V ще ви даде нещо, което не сте виждали преди в шутър от Втората международна война“. Това е изречението, обобщаващо анонса на играта. Именно това е и акцента в новата игра наподобява: запознаване с по-неизвестни борби и събития от ВСВ, разнообразни местоположения, като разрушения от нацистите Ротердам, норвежките полета и кой знае още къде.

Голямата смяна тук носи името Tides of War, с която се поставя завършек на премийния сезонен пропуск. Това, както съобразително показва Том Хогинс от The Guardian, ще приключи практиката на делене на Bf, геймърите – на такива, които имат достъп до в допълнение заплащаното наличие и тези, които нямат достъп до него, запазвайки общността на играта дружно и то непрекъснато. Нови карти, режими, къстъмизации, всичко това ще идва с обновления, които ще са безвъзмездни. Все отново, евентуално е да има спомагателна монетизация, само че това ще визира само козметики.

Един от акцентите в презентацията на играта беше усилване на отборната игра и значимостта на това да бъдете част от военен отряд. В BfV ще бъдете подтикван да сте част от бойна единица, което ще ви носи повече XP точки, а дружно с това стратегическо предимство и други бонуси. Връщането ви в играта ще е по-бързо и ще може да лекувате ранен военен приятел, без значение от ранга ви или класа ви. Разбира се, че възобновяване му няма да бъде толкоз бързо, колкото, в случай че е осъществявано от лекар, само че това ще е значима част за запазването на екипа ви дружно, а с това и общия ви напредък.

Сингъл акциите War Stories са още веднъж тук, като DICE дават обещание да са още по-интригуващи и ангажиращи.

Кооперативният режим носи името Combined Arms и бива рекламиран като свързващо звено сред сингъла и мулти режима. По време на разкриването на играта не бяха споделени доста други детайлности, с изключение на нещо, което DICE назовават „генератор на мисии“.

Звездата на мрежовия режим пък се назовава Grand Operations, които ще съчетават няколко режима в една огромна акция, а всяка борба ще се развива в дистанцията на четири „дни“, като всеки „ден“, фокусът ще е над друг режим и разказ. Така да вземем за пример, споделиха през вчерашния ден от студиото, ден първи може да участвате във въздушната атака над Ротердам и да имате за цел да разрушите оръдията на съперника, с което да подпомогнете идното влизане на пехотата идващия ден. На идващия идва пехотата, и според от представянето ви ще зависи броя на бойците, които може да възстановите. На третия ден картата може да се промени, да вземем за пример, до момента в който последния ден е решителен. Ресурсите са нищожни, амунициите на изчерпване, а на играещия му остава едвам един живот.

Очаквайте повече детайлности за играта в идващите дни и седмици. По-долу може да изгледате цялостния запис на вчерашното събитие. Стартира от 01:00:00. Ако желаете да разберете повече за Battlefield V може да посетите и формалния уебсайт на играта.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР