Dianne Buswell откровено повдигна капака на забравена борба, която се

...
Dianne Buswell откровено повдигна капака на забравена борба, която се
Коментари Харесай

Strictly`s Dianne Buswell посочва „най-трудния“ момент в кариерата, който е причинил психическа борба

Dianne Buswell искрено повдигна капака на забравена битка, която се е случила в ранните стадии на нейната танцова кариера по време на извънреден чат с The Mirror.

Австралийската танцьорка е изправена пред купища триумфи - и работа - защото би трябвало да се завърне за друга поредност от Strictly Come Dancing по-късно тази година, само че също по този начин работи в партньорство с Holland & Barrett, с цел да въодушеви нацията да живейте добре, като се движите добре. Урок, който тя може да е научила по сложния метод, защото тя призна, че се е сблъсквала със своя обективен дял от битки, изключително душевен, като млада танцьорка, до момента в който се е опитвала да откри своята опора в спортния свят на танците.

Бивша шампионка на Откритото състезание на Австралия и четирикратна финалистка на Откритото състезание на Австралия за дилетанти, Строго професионалистката избра брат си Андрю за собствен първи сътрудник в танците и двамата бяха първенци на Откритото състезание на Австралия за възрастни в New V...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР