ДиАнджело Ръсел не напусна Лос Анджелис по възможно най-добрия начин

...
ДиАнджело Ръсел не напусна Лос Анджелис по възможно най-добрия начин
Коментари Харесай

Лейкърс се интересуват от Ръсел

ДиАнджело Ръсел не напусна Лос Анджелис по допустимо най-хубавия метод през 2017 година, а единствено два сезона по-късно, завръщането му в състава на Лейкърс още веднъж е на дневен ред, оповестява ESPN. 23-годишният пойнт гард направи два много постоянни сезона в редиците на Бруклин, като 2018/2019 бе най-хубавата му акция при експертите (21.1 точки, 7.0 асистенции, 3.9 битки, 1.2 отнетии топки и присъединяване в Мача на звездите).

Ръсел си потегли от “езерняците”, откакто бе изгубил доверието на всички в съблекалнята, само че израстването му откогато не е част от състава на Лос Анджелис е възобновило интереса на някогашния му тим. Гардът ще бъде стеснен свободен сътрудник през лятото, а името му е свързвано още с тимовете на Ню Йорк Никс и Финикс Сънс.

Реално бъдещето на Ръсел при “мрежите” значително зависи от това дали Кайри Ървинг и Кевин Дюрант в действителност биха се включили към Бруклин, само че е реалност, че Лейкърс държат под око обстановката към избор №2 в Драфта през 2015 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР