Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия

...
Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия
Коментари Харесай

Ето я голямата любов на Орлин Павлов

Диана Великова - тези имена носи огромната обич на пеещия артист Орлин Павлов. Изпълнителят на "Вместо мен " настойчиво крие мистериозната мулатка, с която е от към една година. Неотдавна Орлин разкри за какво пази толкоз свирепо интимния си живот в загадка. "Държа любовта покрай сърцето си и надалеч от хорските очи и уши, изключително когато тя е същинска и огромна ", съобщи тогава Павлов.

Въпреки тези му уверения двамата с Диана постоянно са засичани дружно на обществени места, без да крият любовта си един към различен. Диана и Орлин обичат да вървят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха в тандем на коледния ваучър, проведен от Би Ти Ви. Единственото, от което на този стадий Павлов се въздържа, е да я демонстрира в медийни изяви и изявленията.

Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с различен мъж. Нещата сред тях обаче не вървели безпрепятствено и тъкмо тогава като "по поръчка " смуглата кокона се среща с Павлов. Това се случва в екзотичната страна, до момента в който артистът е на отмора. Не след дълго Диди, както я назовават по-близките й другари у нас, взема решение да се завърне в България дефинитивно и да изживее огромната си любовна приказка. Орлин я чака с отворени прегръдки и от този момент двамата са неразделни, написа в. "България през днешния ден ".

Миналата година бе извънредно сполучлива за артиста както в професионален, по този начин и в персонален проект. След всеобщата благосклонност, която му донесе ролята в сериала "Скъпи наследници ", надареният и всестранно развъртян Павлов направи и първия си огромен независим концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го поддържат на сцената се появиха правилните му приятели и сътрудници Владимир Ампов-Графа и Любо Киров от тогавашната групировка "Те ". Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в плевел любовен романс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР