Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия

...
Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия
Коментари Харесай

Ето я голямата любов на Орлин Павлов

Диана Великова - тези имена носи огромната обич на пеещия артист Орлин Павлов.

Изпълнителят на "Вместо мен " настойчиво крие мистериозната мулатка, с която е от към една година. Неотдавна в изявление за "България Днес " Орлин разкри за какво пази толкоз свирепо интимния си живот в загадка. "Държа любовта покрай сърцето си и надалеч от хорските очи и уши, изключително когато тя е същинска и огромна ", съобщи тогава Павлов.

Въпреки тези му уверения двамата с Диана постоянно са засичани дружно на обществени места, без да крият любовта си един към различен. Диана и Орлин обичат да вървят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха в тандем на коледния ваучър, проведен от Би Ти Ви. Единственото, от което на този стадий Павлов се въздържа, е да я демонстрира в медийни изяви и изявленията.

По информация на "България Днес " Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с различен мъж. Нещата сред тях обаче не вървели безпрепятствено и тъкмо тогава като "по поръчка " смуглата кокона се среща с Павлов. Това се случва в екзотичната страна, до момента в който артистът е на отмора. Не след дълго Диди, както я назовават по-близките й другари у нас, взема решение да се завърне в България дефинитивно и да изживее огромната си любовна приказка. Орлин я чака с отворени прегръдки и от този момент двамата са неразделни.

Миналата година бе извънредно сполучлива за артиста както в професионален, по този начин и в персонален проект. След всеобщата благосклонност, която му донесе ролята в сериала "Скъпи наследници ", надареният и всестранно развъртян Павлов направи и първия си огромен независим концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го поддържат на сцената се появиха правилните му приятели и сътрудници Владимир Ампов-Графа и Любо Киров от тогавашната групировка "Те ". Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в плевел любовен романс.

"Такъв е Орлин - непретенциозен. Не обича да занимава хората със себе си, по тази причина и избра да мълчи по проблема с Диана ", разясняват пред вестника чудесно осведомени със обстановката.

Паметливи хроникьори не икономисват и обстоятелството, че непредпазливо Орлин е станал толкоз внимателен след разлъката си с танцьорката Яна Димитрова. Блондинката не просто го заряза, само че и небрежно се задоми и роди две деца на предприемача Петко Димитров, който държи няколко от паметните чалгасарници в София.

"Всяко зло за положително - значи не е била за него. А и на Павлов средата е много друга от това, което избра Яна. Нека не забравяме и от какво семейство произлиза Орлин - родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Татко му Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова - сопран ", бранят го правилни почитатели.

Редовните гости на столичните клубове най-вероятно добре си спомнят Диана Великова отпреди 10-15 години. Диди несъмнено е запаметяваща се със своето екзотично лъчение и шоколадов загар.

Тя е фенка на черната музика и R&B. Нещо повече, снимала се е в остарял клип на варненския рапър Мишо Шамара и поп певицата Теди Кацарова. Парчето се споделя "Не ми звъни " и беше шлагер преди 10 години. Във видеото към песента Диана е с руса права коса, а сега залага на естествената си черна къдрава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР