Диана Стефанович е почернената майка на едно от убитите в

...
Диана Стефанович е почернената майка на едно от убитите в
Коментари Харесай

Майката на убитата от Семерджиев Хариет с покъртителен разказ за минутите преди драмата

Диана Стефанович е почернената майка на едно от убитите в зверската злополука на бул. " Черни връх " девойки. 21-годишната Хариет бе пометена от автомобила на Георги Семерджиев. Майката не пожела да атакува избягалия след случая водач.

" Благодаря на хората, които провеждат митингите сега. Да бъдем съпричастни, с цел да създадем нещо и да няма такива неща отсега нататък. Плаках, като видях хората на улицата. Смятах, че би трябвало да се направи църковно ритуалче там. Доста мъчно ми беше да сляза на тази спирка там. Заедно пазарувахме с Хариет преди този момент, почерпихме се кафенце, сладоледче и отидохме на спирката на тролея. Прегърнахме се и се целунахме за последно. Помаха ми. Все едно го е предчувствала, стори ми се угрижена. Каза, че ще слезе на предходната спирка на хотел " Хилтън ", само че имало единствено двама души там и по тази причина траяла до другата спирка на " Хемус ". Винаги ми се обажда, когато е на спирката и когато се качи. Този път не ми се обади. Когато внезапно й се изключи телефонът, аз го предчувствах. Знаех, че е нещо неприятно се случва ", описа Диана Стефанович пред Лора Крумова в предаването " На фокус ".

За Георги Семерджиев тя сподели: " Този човек е могъл да бъде един заслужен състезател и треньор, само че, за жалост, опиатите не простят. Аз скърбя и този човек. Той е жертва на опиатите. Аз упреквам тях ".

Тя добави, че не може да осъзнае какво се е случило. " Благодарение на любовта, съм майка на четири деца. Имам трима сина, за всички е мъчно. Тя не беше доста лек темперамент, не търпеше неправда. Когато нещо не й харесваше, незабавно го споделяше в очите на човек. Щеше да стартира работа в един магазин. Тя ме помоли за рождения ми ден на 27 декември да я заведа на дискотека. Обяснявах й какви проблеми могат да произлязат от нещо сходно. Исках да отидем в Холандия, само че тя доста обичаше България. Не искаше да напусне страната. Мислех, че на открито пътят й може да бъде по-лек. Законите би трябвало да са по-строги и настоящи. Много неща би трябвало да се оправят ", безапелационна е почернената майка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР