Диана Петкова е сред надеждите на България за добри изяви

...
Диана Петкова е сред надеждите на България за добри изяви
Коментари Харесай

Диана Петкова пред Sportal.bg: Онлайн тренировките помогнаха да се върнем бързо във водата

Диана Петкова е измежду очакванията на България за положителни изяви при дамите на огромните шампионати по плуване в последните години. Талантливата пловдивчанка има затрупан " Б " норматив на 50 метра свободен жанр за Олимпийските игри в Токио и се надява, че след отлагането на Игрите с една година ще има задоволително време да се приготви и за офанзива на " А " норматива в спринта. В момента Петкова е на лагер с националния тим на България на басейн " Диана ". В особено изявление за Sportal.bg тя показа, че за нея отлагането на Олимпиадата е плюс.
 Тренировка на националите по плуване преди Европейското в Глазгоу @@@

" Бях много положително настроена по време на карантината, защото считам, че почивката в никакъв случай не е непотребна. А и аз съм спринтьор, тъй че бързо ще се върна във форма. Мисля, че за това доста помогнаха и тренировките, които правихме онлайн два пъти дневно, които бяха проведени от треньорите. Те участваха, много се постараха, следиха по какъв начин се чувствахме. Мисля, че поради това влизаме във форма толкоз бързо и не се усети загубата ", сподели Петкова пред Sportal.bg .
 Лагер на националите по плуване @@@
Тя дефинира като позитивен факт отлагането на Игрите за 2021 година, защото ще натрупа повече опит и ще има повече време да покрие " А " норматив за форума под петте преплетени кръга: " Всъщност другото положително нещо, което се случи, е, че реалокираха Олимпиадата с една година. Специално за мен и за младия ни народен тим е добре, тъй като имаме една година повече, с цел да се подготвим. Изобщо не е загуба. Мисля, че мога да покрия " А " норматива. 50 метра кроул си е моята дисицплина, не съм си я избирала аз - по-скоро тя избра мен. "
 Лагер на националите по плуване @@@

Какво е било чувството за Диана при завръщането в басейна, по какъв начин е уплътнавяла времето си по време на рестриктивните мерки, защо мечтае, мисли ли към момента за актьорска кариера - отговорите на тези въпроси може да откриете във видео изявлението.

ФОТОГАЛЕРИЯ от подготовка на националния тим по плуване ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР