Диана Найденова, която правеше по телевизията хитовото публицистично токшоу Челюсти,

...
Диана Найденова, която правеше по телевизията хитовото публицистично токшоу Челюсти,
Коментари Харесай

Диана Найденова смени професията си

Диана Найденова , която правеше по малкия екран хитовото публицистично токшоу „ Челюсти ” , смени специалността си, разбра HotArena .

Бившата звезда от дребния екран към този момент върти личен малък бизнес. Тя продава свещи и ароматизатори в собствен личен бутик в центъра на Софи я, откриха топ папараците на „ Уикенд ”.

Найденова, която години наред интервюираше най-маститите ни политици, няма наемни служащи в магазина си. Самата тя е продавачка в комерсиалния обект, в който, уви, клиенти рядко влизат . Бутикът към момента не е добре създаден, въпреки да се намира на основно място в столицата – на ул. „ Раковски ”, тъкмо против представителството на Европейския съюз. Диана не губи вяра, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея, с цел да си купуват свещи, декорации и ароматизатори. Факт е, че пространството е много уютно и подредено с усет. Освен свещи и ароматизатори, могат да се купят и дребни предмети за бита, всички до един авторски.

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето й, някогашната тв звезда запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се зад щанда, тя преглежда фейсбука си и други уеб сайтове със смарт телефон.   

Диана Найденова заряза дейната публицистика преди 4 години. Тогава тя се и омъжи за остарялата си обич Мирослав Войников, напомнят осведомени. Тв звездата си потегли огорчена от Нова след конфликт с към този момент някогашната шефка на новините Дарина Сарелска. Впоследствие врагинята й бе отстранена от работа.

„ Всеки има потребност от креативна отмора, с цел да види заобикалящия го свят по нов метод. Аз употребявам този интервал, с цел да въртя търговия. В бутика си съм подредила продуктите на една приказна фабрика за свещи в Каталуния ”, разяснява бизнес начинанието си тогавашната водеща. Диана е щастлива от новото си начинание, само че съгласно осведомени сега написа идея за ново предаване и скоро може да е отново на екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР